Hezký večer. Předem se moc omlouvám za anonym - mám tady hodně známých a zatím nechci, aby kdokoli cokoli věděl.
V pátek jsem si udělala Mamatest comfort a ukázal se téměř hned duch. Dnes odpoledne Livsane časný a nic. Jsem nejspíš 9dpo - u syna jsem měla ducha hodně brzy. A minulý měsíc biochemické. Takže tento měsíc jsem test zkusila taky brzy, navíc ms má přijít asi za 3 dny. Vím, že se to nemá - ale radši všechno vědět hned. I když počítám se zklamáním. Jen mě zajímá, jaký máte názor na mamatest comfort. Nikdy jsem ho nepoužila, až teď.
Moc vás poprosím, aby jsme mi tady každá nepsala, že se nemá testovat takto brzy. Vím to. Ale jsem prostě taková a chci všechno hned vědět.
@jituli84 klasický mamatest mi taky posledně vyšel pozitivně. Ale tenhle comfort neznám a spíš bych čekala, že livsane ukáže dřív.
@lilian2111 vím, že falešné dělá klasický papírkový. I když i tento je prakticky papírkový 😁 jen v jiném balení. Tak uvidíme, co z toho bude nebo nebude. Děkuji 💖
Mě livsane neukazal třeba
@jituli84 mě u prvního ano. Bylo to asi kolem data ms a čárka byla hodně silná. Minulý měsíc ukázal taky a víc, než mamatest.
jj zvlastní no 🙂 hlavně , že aspon nějaký ukazal no
@jituli84 je to opravdu zvláštní. Někdo si vychvaluje klasický mamatest, někdo už by ho nikdy nechtěl. A přitom by člověk řekl, že 10tkové budou prostě všechny stejně spolehlivé 😁
Já měla např. obyčejný od Dr. maxe a to co ukázal, byla pravda. Falešně pozitivní většinou dávají "staré" testy.
@iulia max mi neukázal. Mamatest krásného ducha, ale max ne. Každá to máme opravdu jinak.
@iulia
@anonym
Falesne pozitivni test zpusobuje pouze to, kdyz zena testuje tesne pres menstruaci, kdy se zveda hladina urcitych hormonu, podobnych hCG. Proto se NEMA testovat pred ms 🙂
Dalsi pripad "falesne" pozitivity muze byt biochemicke tehotenstvi, ktere neprosperuje a temer okamzite zanika. Presto uz je embryo implantovane a telo produkuje hCG. To se lehce zvysi, test to zachyti, ale embryo odejde s prichozi ms. Test udela ducha, protoze hladina hCG je lehce zvysena a pak rychle klesa k nule.
Je to cista chemie. Pokud je kontrolni prouzek na testu ok, test je take ok a jeho pripadna kratkodoba pozitivita je zpusobena temito duvody.
@sudylichozrout tohle je všechno hezké, ale to já vím. Já se ptala pouze na konkrétní případ testu, který jsem nikdy předtím nezkoušela. A ptala jsem se, jestli zrovna a ním má některá zkušenosti a taky jaké. Že vyšel duch neznamená, že jsem těhotná. Nejsem samozřejmě hloupá
Me mamatest ukazal vzdy poprvade 🙂 a i kamaradkam co si ho delali taky vzdy ukazal pravdu takze ja s nim mam dobre a spolehlive zkusenosti 🙂
@barcachejn mě ukázal jen ten comfort. Klasický proužek nic 🤷♀️ tak už jsem z toho jelen
@vikca214 vam vysel Clearblue falesne? :O ja ho mela za nejspolehlivejsi :/
@barcachejn jojo falešný taky sem si myslela že my falešně ukazuje ten papírový od GS, ale nakonec sem k dr. šla a ukázalo se, že sem byla tehu.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Občas dělá falešné //. Mě tedy ukázal až v těhotenství, falešný ne, ale vím ze tu holky hodně řeší že ukáže falešný duchy. Držím palce 🍀✊🏻