Ahoj holky,
konec prosince vysazuji ha a uz se budeme pokouset o miminko.
Mam dotaz, zda uz mam zacit brat kyselinu listovou (femibion 800) ikdyz jeste beru ha?
Nyni beru na doporuceni obvodniho dr. centrum pro zeny a rakytnikove tobolky muzu tedy jeste brat tu listovku?
Dekuji :*)
Me byly vitaminy doporuceny obvodakem vzhledem k me hubenosti a unave. Doporucil mi centrum pro zeny a k tomu jeste beru rakytnik.tobolky a je mi lip. Ten Femibion jsem cetla ze je dulezity pro miminko,tak proto se ptam zda uz ho mam uzivat.
@klara015 v kvalitnich vitaminech pro tehotne mas vazne vsechno, pro sebe i pro mimi, ale jestli to chces rozdelene, tu listovku bych urcite pridala, a taky b12, jsou to vitaminy rozpustne ve vode, a co nevstrebas, vyloucis, takze tim nic nezkazis. A nelekni se pak, ty vylouceny prebytky béček se pak projevi jako trochu fosforeskujici moč.
Kyselina listová je důležitá pro prvotní vývoj nervové soustavy, srdce a cév. Měla by se užívat nejlépe měsíc před otěhotněním.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Určitě tím nic nezkazíš.Já ji brala ještě před snažením.A téměř celé těhotenství.Prý má vliv na inteligenci dítěte- tak proč to riskovat.😉