Sex v nedeli , ovulace ocekavana v patek ,,,sance ? Nulova ? Grepovy dzus pomuze ? :D .... Uz jsem fakt delala skoro stojku :D ....jsem salena ...
Moje zlaticko jezdi jednou mesicne domu ,,,tak je to takovy blazinec , ze se asi nikdy netrefime ☹
vytáhnu věšteckou kouly a řeknu 🙂
@saminomimino koulY? no teda.. 😀
No, nulová ne, ale víc jak 1 procentní nebude. Leda by ovulka byla dřív, ideálně nejpozději dneska. 3dny spermie přežijí, víc je výjimka a max. je tak 5dní.
Mám několik kamarádek, co otěhotněly naprosto mimo plodné dny. Moc velká úspěšnost, že se trefíte tím jedním dnem asi není, ale nic není nemožné 🙂 Btw. jak funguje grepový džus? 🙂
@linduskap Proc tak debilni nazev, diskuse?AAAAAAAAA,proc si nedala BBBBBBB
@tesorino1234 asi proto že se nechtěla "opičit" po chobotničkách z druhého patra Jinak možnost otěhotnět je vždy, takže ano.
@linduskap já bych řekla, že pokud ovulace opravdu bude v pátek tak tam šance není a že chceš mít díte s clovekem co jezdí domu jednou za mesíc se ti nedivim, my to meli stejne, manžel pracoval v cizine a vydelal peníze a ja mohla byt v klidu, takze jestli to más také tak tak to naprosto chápu a až bude vydeláno a mimco vetsí tak muze delat neco jineho ze 🙂
tulikiss : Uplne v poho ... zeptat se muze uplne kazdy :* ... Pritel tam odjel za praci a ja musela byt tady v CR, abych tam nejela na blind ... Ted tam za nim v lednu odjizdim na stalo :*
@tesorino1234 : Abys mohla pokracovat dal v abecede 🙂
@evcann : Presne tak :* ... Ono je to sice tezke tu byt bez nekoho, koho potrebujes u sebe 🙂 ale v dnesni dobe jsou penize hodne a pokud tam ma dobrou praci, tak neni co resit .... Ze otehotnim do prosince jsem uz tak nejak vzdala :D ... Kazdy mesic cekam tajne jako pako, ze neco a ono porad nic :D .... V lednu se stehuji za pritelem, tak snad se uz potom zadari 🙂 ... Mas na to stejny nazor :*
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Spermie prý přežívají v těle max 3 dny... takže asi spíš ne... chtělo by to sex v pátek 😉