Mám šanci otěhotnět? Sex v neděli, ovulace v pátek

linduskap
5. lis 2014

Sex v nedeli , ovulace ocekavana v patek ,,,sance ? Nulova ? Grepovy dzus pomuze ? :D .... Uz jsem fakt delala skoro stojku :D ....jsem salena ...

nita1984
5. lis 2014

Spermie prý přežívají v těle max 3 dny... takže asi spíš ne... chtělo by to sex v pátek 😉

linduskap
autor
5. lis 2014

Moje zlaticko jezdi jednou mesicne domu ,,,tak je to takovy blazinec , ze se asi nikdy netrefime ☹

saminomimino
5. lis 2014

vytáhnu věšteckou kouly a řeknu 🙂

marecekavendulka
5. lis 2014

@saminomimino koulY? no teda.. 😀

andelka
5. lis 2014

No, nulová ne, ale víc jak 1 procentní nebude. Leda by ovulka byla dřív, ideálně nejpozději dneska. 3dny spermie přežijí, víc je výjimka a max. je tak 5dní.

tulikiss
5. lis 2014

@linduskap promin ze se tak blbe ptam, ale to chces mit dite s clovekem co je jenom jednou mesicne doma.. ale abych te potesila i kdyz to je jenom jednou za mesic tak z toho muzes byt tehotna..

lipanek2
5. lis 2014

Mám několik kamarádek, co otěhotněly naprosto mimo plodné dny. Moc velká úspěšnost, že se trefíte tím jedním dnem asi není, ale nic není nemožné 🙂 Btw. jak funguje grepový džus? 🙂

tesorino1234
5. lis 2014

@linduskap Proc tak debilni nazev, diskuse?AAAAAAAAA,proc si nedala BBBBBBB

berrusska
6. lis 2014

@tesorino1234 asi proto že se nechtěla "opičit" po chobotničkách z druhého patra Jinak možnost otěhotnět je vždy, takže ano.

evcann
6. lis 2014

@linduskap já bych řekla, že pokud ovulace opravdu bude v pátek tak tam šance není a že chceš mít díte s clovekem co jezdí domu jednou za mesíc se ti nedivim, my to meli stejne, manžel pracoval v cizine a vydelal peníze a ja mohla byt v klidu, takze jestli to más také tak tak to naprosto chápu a až bude vydeláno a mimco vetsí tak muze delat neco jineho ze 🙂

linduskap
autor
6. lis 2014

tulikiss : Uplne v poho ... zeptat se muze uplne kazdy :* ... Pritel tam odjel za praci a ja musela byt tady v CR, abych tam nejela na blind ... Ted tam za nim v lednu odjizdim na stalo :*

linduskap
autor
6. lis 2014

@lipanek2 : Cetla jsem , ze piti grepovyho dzusu pomaha,aby byl pak pri ovulce hlen lepsi :D

linduskap
autor
6. lis 2014

@tesorino1234 : Abys mohla pokracovat dal v abecede 🙂

linduskap
autor
6. lis 2014

@evcann : Presne tak :* ... Ono je to sice tezke tu byt bez nekoho, koho potrebujes u sebe 🙂 ale v dnesni dobe jsou penize hodne a pokud tam ma dobrou praci, tak neni co resit .... Ze otehotnim do prosince jsem uz tak nejak vzdala :D ... Kazdy mesic cekam tajne jako pako, ze neco a ono porad nic :D .... V lednu se stehuji za pritelem, tak snad se uz potom zadari 🙂 ... Mas na to stejny nazor :*

evcann
6. lis 2014

@linduskap je to zvyk, ja ze zacátku brecela, ale pak jsem si zvykla a jestli tam jedes i za nim tak není co resit a kde pracuje? Muj manžel byl v Belgii.

linduskap
autor
6. lis 2014

@evcann : Zacatky byly strasny, take jsem vzdy bulela, jako kdybych ho uz nemela videt :D ... Nerikam, ze se mi ted nestyska, ale clovek si pak zvykne .... Pritel pracuje ve Svycarsku a ted bude hold v lednu na me, jak si tam zvyknu ja :D ...