Mám 8 dní do ms a na WC papíru jsem měla pruhledny hlen může jít o uhnizdovani? Pokud by se jednalo o vytok před ms tak by měl být hustéjší že?
@lujhu Dostala jsi úplně normální odpověď, proč hned ten útok ? Máš jen dvě možnosti - buď udělat test rovnou nebo počkat jestli vynechá MS. Nic lepšího ti poradit nemůžeme.
Ne, to ti fakt nikdo takhle neřekne. Udělej test a uvidíš.
@michaela666 tohle podle mě není normální odpověď!kdyby aspoň napsala udělej si tt a ne hned my nejsme věštkině to my přijde dost arogantní a drzý já si tohle nedovolím někomu napsat tak mě to taky nikdo nebude psát!!
@lilian2111 test už jsem si dělala, zatím negativní mě šlo jen o to že vždycky jsem měla před ms husty vytok teď ho mám jako bíla rýma hustá tak mě to překvapilo proto ta otázka, nechápu co tady všechny stoho děláte, čtu tady daleko idiotsky otázky kolikrát si říkám jakej trol to píše, 😁 tohle je ještě normální podle mě teda" 🤨 nevím kolik dalších trolu tady je? 🤔😆
Nic si z toho nedelej, nektera individua tu rady kazi jinak slusna a super fora. Vsak uz si tu z nich delame prdel.
A to že nejde o to Co napíšou, ale JAK to napíšou, to nepochopí 😅
Kazdopadne pockej par dni jestli se hlen zmeni a testuj. Je pravda že se to nedá takhle určit a nikdo ti asi moc neporadí bohužel 🤷♀️ tak tfuj tfuj ať to dopadne jak si přeješ 😊
Já to mám běžně, buď jde o opožděnou ovulaci nebo jen produkci hlenu bez důvodu. Těhotná jsem byla jednou a a ten hlen byl bílej a hojnej bez zápachu. Myslela jsem si, že mám nějakou mykozu.
@reeeza Prosím tě čím dává někomu moc? Neprožíváš to tady až příliš?
Já tady za ty roky dostala dost dobrých a konstruktivních rad. Stejně tak jako si ze mě dělali lidi srandu. To, že psaný text chápe každý po svém neznamená, že to pisatel hned myslí jako urážku nebo pocit moci. 🤦
Pořád je to jenom anonymní fórum proboha, tak si to tolik neber.
@lujhu Negativní test, nálady tak to může být rozhozený cyklus nebo se něco chystá. Hoď nohy nahoru a počkej těch 8 dní.
@michaela666 jasne hodím , díky za radu 😇😆
@michaela666 neprožívám 😁 ale fskt je ten že jste prostě fost často protivná a toxická 🤷♀️ dokonce si třeba zrovna vás už i pamatuju 😂
@reeeza Protivná, možná. Toxická? Tak to děkuju 😃
@lujhu Já z toho nic nedělám, odpověděla jsem fakt normálně 😀 já měla třeba v těhotenství vodovej výtok, jako během ovulace, ale ono každá jsme jiná a jinak reagujeme, máme jiný příznaky….
@mimco nedělej ze sebe ještě větší trapku než ses prosím tě kazdej ví jak si to myslela, víš že jsem romka zejo? Takže proč asi by se my nechtělo do práce? Klasická věta od Bílého trola kterej ví o mě prd takže nedělej blbou a už radši prosím tě nepiš,! Bez si dělat chytrou na jinou diskuzi díky, ✌️🖕
Od hlenu k rasismu? To šlo rychle 😃 a hlavní problém je zase výklad textu, která každá chápe jinak. 🙈 A přitom to bylo myšleno tak, ať se zaměstná nějakou činností, aby se nepozorovala a nemyslela na něco, co teď stejně ovlivní.
"sorboni30
Dnes v 06:20
@mimco taky jsem nepochopila..jsem si musela pročítat vše několikrát. Až jsem se podívala na její foto, pochopila jsem proč tak reaguje"
To je myslím dost jasné jak to myslela 🤷♀️. To už je prostě za hranou.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@lujhu tak my tady nejsme věštci abychom věděli zda z hlenu jde poznat těhotenství .. jistější bude tehu test