Holky, v polovině října jsem byla na revizi, 14 dní po revizi jsem odjela na 3 týdny do lázní a dodnes jsem to nedostala. Jen každých 28 dní mám 2 dny menstruační bolesti, ale nic se nespustí.. Už z toho šílím.. 2x jsem byla u OG a podle ultrazvuku je údajně vše v pořádku.. Folikuly dorůstají, mám i ovulaci, jen sliznice je nízká, cca 4,5mm, což jsem měla nízkou sliznici i předtím a normálně jsem ms měla.. Teď už nevím, jak dál... Nemá někdo zkušenost?? Poraďte...
Nechci te nejak strasit, ale mohli provest revizi nesetrne a deloha se ti slepila na nejakem miste a mens.krev nemuze vytekat ven, proto mas bolesti v dobe predpokladane menstruace. Srusty nejsou videt na utz. Resi se to hysteroskopii, kde se rozrusi a jit nejlepe na odborne pracoviste...
Pokud to tedy neni treba hormonalni problem.
@1306 Zkus jeste prodiskutovat treba s OG o teto variante. Hysteroskopie se vetsinou dela v narkoze. Ja jsem byla na soukrome konzultaci, ktera se plati u Doc M.Mary a moje podezreni na srusty mi potvrdil (nizka sliznice po dvou revizich a slaba menstruace) a hned objednal na zakrok a rozrusil je.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@1306 měla jsem to bez revize. Bolesti ale jinak nic. Mě pomohla buď vyvolavačka. A nebo hormonalni jóga.