Ahojte, myslíte, že mám naději ?
Mamatest dělaný 05.10. v 16h a Clearblue dělaný v ten samý den jen v 19h.
Před týdnem sem měla silné občas bodavé bolesti zespodu a podbřišku, bradavky mě teď posledních pár dní strašně bolí na dotek.
K doktorovi jdu v Pátek, tak sem zvědavá, dnes mám den do menstruace, tak snad nepřijde.
(Poslední ms byla 09.-13.09.)
@stastnamatka07 Jakou naději, naději na co? Podle těhotenských testů jsi těhotná. Ale protože testuješ před MS, což by se nemělo, tak je to buď a nebo, zda se těhotenství udrží nebo odejde s MS.
@nikjean Pokud vím, tak Clearblue má v papírech napsané, že s ním můžeš testovat až 5 dní před MS, takže sem se řídila podle návodu akorát sem testovala 2 dny před MS 😉
@nikjean Ptala sem se hlavně kvůli tomu, jestli neměl někdo stejnou zkušenost s testováním 1-2 dny před MS s tímto testem, takže jestli mám nějakou naději, že to vyšlo.
@stastnamatka07 Máš dva pozitivní testy, to znamená, že jsi těhotná.
@stastnamatka07 To ale nevylučuje to, co jsem napsala. Prostě ti nikdo neřekne, jak to dopadne, proto se má testovat až po vynechání. Teď prostě těhotná jsi, a uvidíš, zda se udrží a nebo odejde s MS = biochemické těhotenství.
@nikjean To vím, jak říkám, jde mi hlavně o zkušenosti, určitě nejsem jediná, každá jedna tu testuje před menstruaci, takže proto se ptám. 🙂)
@stastnamatka07 Zkušenosti tu má 90% uživatelek, protože je tu na tohle téma založeno asi miliarda diskuzí.
A zkušenosti jsou takové, že někomu už MS nedojde a někomu ano.
@nikjean Díky ti za všechny odpovědi, počkám i na jiné uživatelky 😉
🤔 promiň, nějak nechápu, co chceš slyšet 🤷🏻♀️
Testy máš pozitivní, takže jsi těhotná...ale jestli se to udrží, nebo přijde menzes (ať už včas nebo opožděná), to ti nikdo prostě neřekne. Ono je to tak 50:50 🤷🏻♀️ ani dr ti to v pátek neřekne a je i dost pravděpodobné, že dr zatím ani nic v děloze neuvidí, protože je fakt ještě hodně brzo 🤷🏻♀️
@stastnamatka07 já měla ducha na mamatestu 2 dny před ms, v den ms clearblue 2-3 týdny a teď jsem 14tt 😊 takže gratuluji 🍀❤
@izzylka Já nečekám, že u doktora v Pátek uvidíme hned tlouct srdíčko ale oni berou krev na hcg, takže to budu mít potvrzené a jelikož má menstruace přijít dnes nebo zítra, jelikož ji mám jak hodinky, tak by v pátek už meškala.
A zajímají mě zkušenosti s testem Clearblue před menstruací, nic víc ;)
@pajushka1 Děkuji za odpověď! 🌺❤️ My se snažíme přes rok a půl, nikdy sem neměla takovou čárku na mamatestu a Clearblue natož 2 dny před ms, takže tajně doufám ❤️ Takže ještě jednou děkuji za zkušenost 😚 Hodně štěstí 🌺
@stastnamatka07 my se snažili 4 roky skoro a přesně jako vy, předtím ani duch 😊 dejte vědět jak jste dopadla u lékaře 🍀❤
@pajushka1 Děkuji ❤️🌺 Už sem byla zoufalá, teď sem test dělala úplně náhodou a nikdy sem takovou čárku právě neměla, sice nebyla úplně stejně silná ale byla růžová a o něco slabší od druhé 🌺
@stastnamatka07 A Clearblue byl vlastně hned pozitivní, takže to bylo radosti 😄🌺 Tak už jen aby dnes nebo zítra nepřišla ms, mám ji jak hodinky takže to zjistím zda ano nebo ne 😄🌺
Zkušenost s testem Clearblue - jako všechny ostatní testy i tento vyhodnocuje na stejném principu, jen je digitální. I všechny ostatní testy ti mohou ukázat pozitivitu před příchodem MS, o čemž ses mohla sama přesvědčit - koneckonců nejde o MS, ale o ovulaci, kdy byla. Jen je v tomhle případě to riziko, že to odejde s MS.
Pokud tomu rozumíš, jak tvrdíš, tak prostě fakt nechápu tvůj dotaz.
@nikjean Jak vidíš, s jinou slečnou jsme si sedli a řekla mi to, co sem chtěla vědět, takže netřeba víc komentovat. Díky🙂
@stastnamatka07 Já jsem ti, ale na tvůj dotaz odpověděla také. Budeš tu mít zkušenosti od žen, kterým už MS nedošla a naopak, těm kterým dorazila. Je to prostě 50/50. Jestli to nedokážeš akceptovat, tak příště diskuze nevytvářej a přečti si již vytvořené, je jich tu miliarda na tohle téma.
@stastnamatka07 A já ti samozřejmě přeji, abys byla ten případ, kdy už MS nepřijde a měla pohodové těhotenství. 🙂
@nikjean Děkuji, já už měla někdy před rokem několik diskuzí a pokaždé se tam do mě ženský pouštěli, že si mám odpovídat na staré diskuze nebo že nemají věštecké koule atd, mě jde jen o zkušenosti jako napsala paní/slečna výše 🙂
Akorát že na staré diskuze už nikdo neodpoví, proto čekám ještě na pár odpovědi a diskuzi smažu, jelikož za půl roku tu stejně nikdo neodpoví někomu, kdo bude mít podobný problém a nebude chtít zakládat diskuzi aby ji neukamenovali.
@stastnamatka07 Já moc nerozumím. Na co se ptáš, jestli máš naději na co? Těhotná jsi a já ti tiše gratuluji, ale to jestli se to udrží nebo ne, jestli tomu bude tlouct srdíčko atd... Ti neřekne nikdo přece, já vím, že chceš slyšet, že to bude 100% vše v pořádku a , že za pár měsíců budeš mít na světě zdravé dítě, ale bohužel, to z testů nikdo nepozná, ikdyz ti to moc přeji a držím pěsti.
@stastnamatka07 Nezlob se, ale mě prostě přijde úsměvné, že se ptáš na zkušenosti, jako by těch možností bylo několik. To je jako bych založila diskuzi s dotazem, jakou mám naději vyhrát ve sportce, když jsem si vsadila a ptát se na zkušenosti. Buď vyhraju nebo ne - nic mezi tím. A o tom samém je přesně tvoje diskuze, naprosto absurdní.
@nikjean Přesně kvůli takovýhle odpovědím sem tu přes rok nebyla, protože stejně se člověk nedozví, to co chce slyšet. Dělala sis test s Mamatestem a Clearblue 2 dny před menstruací ? Ano/ Ne, jak ti to vyšlo, toť vše, je to problém takto odepsat jako paní výše ?
@stastnamatka07 Já nechci aby se tu někdo koukl do budoucnosti, už po několikáté píšu, že sem jen zvědavá, jak to vyšlo ostatním ve stejné situaci, zajímá mě to, sem zvědavá, těším se na Pátek, takže tak.
@nikjean se slečny musím zastat.. vím jak se cítí pokud se snažila delší dobu, hledá tady povzbuzení a ne do ní jet že nejsme vědmy . Ono je to až do porodu buď a nebo. Slečna/paní očividně těhotná je a sem přišla pro rady či zkušenosti jiných maminek a na tom nevidím nic špatného. Samozřejmě se ms může dostavit a těhotenství zkonci,ale to je slečně/paní určitě jasné 😉
Měla jsě to úplně stejně, ještě jsem neměla ani zpoždění a vyšlo mi to taky takhle.. za 14 dnů mám termín🙂 gratuluju!🥰
@pajushka1 Děkuji, už holkám píšu po několikáté, že sem jen zvědavá a hledám zkušenosti, jako jste napsala vy 🙂 nečekám, že kouknou do budoucnosti a řeknou mi co bude, už jedno dítě mám, takže vím, že to je buď a nebo ale jak říkám, sem zvědavá, natěšená.
@neliiinka Děkuji ❤️ Hodně štěstí ❤️🌺
@stastnamatka07 Tak v tom je ten kámen úrazu, ty chceš pouze odpovědi, které chceš ty slyšet. Ostatní, pro tebe nepřijatelné, nemají prostor. Chápu.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@stastnamatka07