Ahoj holky mám na vás dotaz
Před pár týdny jsme zjistily pomocí spermiogramu že můj přítel má malý počet spermatu a malý počet těch pohyblivých. Bylo nám řečeno aby bral zinek a nějaké vitamíny a že máme jít na kontrolu za pár měsíců. Myslíte si že je nějaký přípravek na zlepšení spermatu a nemusela bych jít na umělý oplodnění. Je mi 33 let jsem bez jednoho vejcovodu ale jinak já žádné problémy nemám. Nevím jestli má šanci zkoušet otěhotnět přirozeně. Díky za vaše reakce
@rihova1 děkuji za reakci doufám že nám to taky pomůže a podaří se přirozeně se zdárným koncem
@luciebelohradska31 za nás s manželem mohu doporučit fertilan + , mrkněte a myslím že za zkoušku nic nedáte ( navíc nejsou extra drahé)
Manželovi hodně pomohl enegyman a vitamín E 400 bylo mu to doporučeno přímo na klinice od doktora co dělá umělé oplodnění. A během 2 měsíců byl opravdu znát rozdíl ve spermiogramu.
@luciebelohradska31 Taky doporučuju Fertilan.
@luciebelohradska31 ještě se doporučuje Kotvičník
Vitamin E, macca a tribulus. Manžel stejný problém a ted čekáme druhé mimco. Já teda piju porad kontryhel a Vitamin E mu ujidam 😂
Selen, zinek, vitamín E a kotvičník.. Kotvičník byl jediný, z kterého manžel dokázal vydržet dlouhodobě (pil čaj) a i sám na sobě cítil rozdíl.. Hodně štěstí 🍀
@luciebelohradska31 nám doktor doporučil zinek, kotvičník a folandrol. Plus manžel bral b komplex. No po 3 měsících užívání se zadařilo teď jsem v 11 týdnu. 🙂 Doktor z centra tomu nechtěl věřit 🙂
Holky tak vytaminy pomohly po dvou měsících užívání přítel je bude brát i na dále spermiogram byl tentokrát v pořádku tak doufám že se povede s jedním vejcovodem přirozeně
@luciebelohradska31 Objednejte se k andrologovi, opravdu pomůže.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@luciebelohradska31 manžel bral tohle, po brání 3 měsíců se nám zadařilo. ( bohužel v 6tt se to přestalo vyvíjet 😔). Ale už to že ty vitamíny pomáhají, nám dává další naději,
že se to určitě zase povede. Zkoušeli jsme to skoro 2 roky. Spermiogram měl hodně špatný, a i přesto nám zkoušeli dělat IUI. Po hledání na netu jsem našla tohle. A ještě manžel má speciální trenky. Ty má jen na noc.