Ahoj holky, potrebovala bych radu pil tu z vas nekdo malinikovy caj na podporu tehu? Cetla jsem ze je to dobre na hlen 😊 ale uz jsem nikde nenasla napsano jak casto se to pije denne, a od kdy do kdy😊 zacla jsem pit ted prvni mesic kontryhel tak muzu to pit i normalne s tim?
Pomohl nekomu?😄 zaciname se snazit uz 5. Mesic a je to dlouhe😪 tak bych tomu chtela nejak trosku pomoct, za zkousku clovek nic neda😅 jinak listovku beru uz tak pul roku
@denisa2406 no o samotnem maliniku prave pisou na podporu tehu, i holky to psali ze je dobry na hlen ale jak rikam uz nenapsal nikdo jak casto a dlouho..
Ano, mel by byt dobry na hlen, ale spis bych zkusila grep nebo 100% grepovy dzus 😉 pila bych ho treba od 10DC. Kdybys prece jen chtela zkusit ten malinik tak od 1DC do ovulace 1-2xdenne. 🙂
ahoj holky...pokud chcete nekdo vyzkouset concaive gel na podporu poceti rada nekomu zaslu postou,je tam pulka, nam se zadarilo ale brala jsem predtim i gynex a kontryhel..tak co pomohlo nevim😉je mi skoda ho vyhodit,treba jeste nektere pomuze❤❤
Ahojky, já jsem maliník pila právě účelně k otěhotnění. Pil se cca 5 dní před předpokládanou ovulací, kombinovala jsem ho se šťávou z růžových grepů, taky těch 5 dní před (prodává např. albert)...a za mě můžu říct, že plodný hlen byl ten měsíc ukázkový, některé měsíce jsem ho ani nezaznamenala a opravdu se hned podařilo. Jsem 32tt a právě tady po té kůře 🙂
Známá pila jeden čaj denně, úplně náhodně během cyklu, chtěla dopít krabičku od těhotenství a čekají neplánovaně druhé, tak třeba to nějaký vliv má 😆 podle mě tady těch byli věcí můžeš kolik chceš. Vždyť jsou to listy z malin nebo ananas, grep. Spíš to tolik nehroť. 😝
Ahoj, my se snažili skoro 3 roky. Pila jsem malinik, kontryhel, jedla Macu. Manželovi jsem "naordinovala" kotvičník 😁. Když jsem všechno poctivě dodržovala, tak nic a když jsem se na to vyprdla a pila to jen když jsem si vzpomněla, nestihla jsem ani dopít poslední krabičku a našla jsem // 🙂. Takže je to podle mě spíš o hlavě 🙂. Na druhou stranu tím nic nezkazíš 😉
Já maliník pila a ten můžeš až tak tři týdny před porodem 2 max 3 šálky denně. Je dobrý na změkčení porodních cest
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@nikol125 myslim si, ze prave malinikovy caj se pije az ke konci tehotenstvi, aby ti pomohl pripravit delohu na porod.. takze nevim, jestli bych to pila pri snazeni.. nedoporucovali mne ani bylinkovy caj, kde je malinik nebo hermanek..