Zdravím, pomohla někomu tato MACA https://botanic.cz/maca-peruanska-prasek-z-korene? Dnes mi přišla, tak jsem zvědavá 🙂
Maca je výborná bylinka, v Česku všichni básní jen o kontryheli, ale ten bych třeba snažilkám vůbec nedoporučila, zato Macu jo a snad u všech. Lze ji užívat i při endometrióze a PCOS. Působí na endokrinní systém (osa hypothalamus-nadledvinky-štítnice-vaječníky), stimuluje růst folikulů a podporuje přirozenou ovulaci, vyživuje zrající vajíčka, navyšuje sekreci děložního čípku (důležité pro přežití spermií po milování), podporuje hormonální rovnováhu - nenavyšuje zbytečně hladiny ani estrogenů a ani progesteronu, pomáhá v prokrvení malé pánve... A výborná je i pro muže - zlepšuje mobilitu spermií, počet i kvalitu (prokázáno vědeckou studií) a posiluje produkci testosteronu. Takže ať slouží 🙏👍💃
Kde se dá prosím koupit?
@hanicka2310 kdekoliv v lékárně, mrkněte na vitaharmony maca, tu užíval manžel ...
@makiska1 myslíte tuhle?
@hanicka2310 jojo to je ona
@makiska1 může ji užívat i žena?
@hanicka2310 Žena i muž. Podobně jako třeba bylinku kotvičník, která je rovněž vhodná k podpoře snah o početí.
@hanicka2310 určitě, jak píše @hermij ...
Ahoj, osobní zkušenost s Macou nemám. ale vím, že kamarádka s přítelem užívali. A teď mají krásnou dcerku. nevím, zda tomu napomohla Maca, ale je to dost možné, protože se snažili docela dlouho a zkoušeli dost věcí. Nakonec se jim to povedlo právě po tom, co vyzkoušeli Macu 🙂. Dost zajímavého se o ní dá přečíst ještě tady https://zivotavyziva.cz/maca-peruanska/, navíc jsou tam rovnou i recenze na jednotlivé produkty. Snad to někomu pomůže.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@nicolettaf u nás ji užíval manžel... před prvním těhotenstvím mu nevyšel spermiogram úplně ideálně, takze teď když jsme plánovali druhé tak už 4 měsíce předem ho nasadil... No a mimi vyšlo na první pokus, jsem 13tt