Ahoj,
Nezkoušel to někdo na plodnost? Jaký máte na to názor? Mám PCOS a chtěla bych miminko 🙂
Tak hledám každou pomoc.
Taky doporučuju. Nejen z vlastní zkušenosti
@janickaslepicka teď beru nosifol a piju kontryhelový čaj, chtěla bych přidat s chlapem tu macu a kotvičníkové kapky. Myslíte že to není už moc?
manžel bral před spermiogramem a byl ok, kuřák
Ja mam Macu s pritelem taky nasazenou, zatim prvni mesic... Zkousim vsechno mozny uz 7 mesicu... Pristi tyden jdu na gyndu. Zatím sem mela jen merit teplotu 3 mesice a ted to budeme asi uz nejak resit... Nevite co mi ted muze delat Dr za vysetreni? Nechala s mnsi vzít krev na Antimileriansky hormon a stitnou zlazu. Zlaza v poradku a hormon nizsi hladina..
@kloky1 mam zkušenost akorát s macou. Kontryhel někomu rozhodil cyklus, někomu pomohl, co tady píšou. Kyselina listová je určitě dobrá
@kloky1 mě nepomohlo na pco nic - Maca, čaje atd. Pak sem se rozhodla si najít šikovnou fyzioterapeutku, cvičila s ní Mojzisovou a za 8 měsíců jsem přirozeně otěhotněla🙏🏻dcera má za pár dní 11 měsíců ❤️držím palce
@bambulilka ja to zacala taky resit Mojzou.. zacala sem pod dozorem cvicit a v patek mam jit na prvni schuzku, kde me fizio vysetri a odblokuje.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@kloky1 maca je dobrá volba a i jiné vitaminy