Má Pepino vadné ovulační testy?

mmhanka
1. srp 2020

Pěkný den tohle je ovu test Dr max....a Pepino ovu testy mám úplně sněhobílé jsou to růžové ovu testy dívala sem se x krát stalo se to někomu??minulý.mesic viz druhý foto mimpepino ukazovali pěkně

martina_cz
1. srp 2020

Já používala chvíli pepino a byly hrozný, potom už jedině dr. max a byla jsem spokojená.

mmhanka
autor
1. srp 2020

@martina_cz my neukazukou ani ducha právě tento cyklus a minulý viz ty druhé...takže buď je to nějaká špatná šarže nebo nevim...Dr max mi krásně sílí

martina_cz
1. srp 2020

@mmhanka mě ukazaly taky slabou čárku, ale nikdy nebyl pozitivni jako dr max 🤷🏻‍♀️

mmhanka
autor
1. srp 2020

@martina_cz mě právě dnes že stejné moci jak ten nahoře Dr max 18 DC večer tak Pepino sněhobílo

martina_cz
1. srp 2020

@mmhanka používala bych ty dr max a na pepino se vykašlala

tasimia
1. srp 2020

Za mě zase Pepino super, krásná čárka když byl test pozitivní.

nina004
2. srp 2020

@mmhanka Za mňa Pepino nič moc. Bola som najspokojnejšia s čínskymi ovu testami a občas som k ním na potvrdenie urobila ovu mama test. Ale akurát v mesiaci,keď som otehotnela mi prvýkrát žiaden test nepotvrdil ovu 🤷

mmhanka
autor
2. srp 2020

@tasimia já spíš myslím že tj bude nějaká vadná varka

tasimia
2. srp 2020

@mmhanka proč vadná? Používala jsem jen Pepino a fakt super.

mmhanka
autor
2. srp 2020

@tasimia protože když máš 20 DC Dr max pozitivní a že stejné moci naberes 2x Pepino a ani čárka ani náznak, tak je asi něco špatně ne?

mmhanka
autor
2. srp 2020

@tasimia myslím že se nechápeme...normálně sem měla přímo taky v pohodě a teď si myslím že sem narazila na nějakou chybnou várku třeba od výroby...

tasimia
2. srp 2020

@mmhanka jo takhlee..

mmhanka
autor
2. srp 2020

@tasimia tohle je právě dnešní Dr max a pepino slabý duch...ani nejde vidět. Prvně sem myslela že sem se prehmatla a vzala sem těhotenské ale je tam ovulační..takže spis tak že sem mohla chytit špatnou šarži

tasimia
2. srp 2020

@mmhanka a nebo je možné, že už to není tak kvalitní, ja je používala tak 4 roky zpátky.

lenickamimi44
3. srp 2020

Ahojky, můžu se také přidat ☺️ já jsem si včera nakoupila zásobu ovu testů od Dr max a hned jsem včera i dnes zkusila

lenickamimi44
3. srp 2020

Ten rozdíl je už znatelný, co říkáte děvčata 🍀

lenickamimi44
3. srp 2020

Chci jen dodat, že dnes jsem 12dc a graf už taky ukazuje že se ovulka blíží

stefffiii
5. srp 2020

Zdravim,holky! Jestli se mužu přidat,tohle je pozitivni nebo ještě ne? Ovul.test

tasimia
5. srp 2020

@stefffiii naprosto ukázkově.

nina004
5. srp 2020

@stefffiii Už by som ho brala ako pozit.,ale pre istotu ešte testni zajtra.

stefffiii
15. pro 2020

Holky, mate někdo zkusenost s testem Rossmann(Facelle). Ovulacni? Připadá mi pozitivni,ale Pepino vycházel úplně negativni🤷‍♀️

tasimia
16. pro 2020

@stefffiii ja bych řekla taky, že je pozitivní. Dělala si v stejnou chvíli?

stefffiii
16. pro 2020

@tasimia No vicemene ano prave🤷‍♀️

tasimia
16. pro 2020

@stefffiii s těmihle zkušenost nemám, ale za mě jsou Pepino spolehlivé.