ahojki, myslíte si že jóga má nějaký vliv v případě snažení o miminko ? děkuji za odpověď
Já si myslím, že díky józe jsem otěhotněla, pomohla mi se zklidnit při hodně stresové práci. A to jsem chodila jen jednou týdně.
Myslím, že má. Sestra je cvičitelka jógy a po mireně otěhotněla do dvou měsíců. Neměla vůbec problém s nahozením organismu. Jiné lidi mívají problém. Sestra se i zdravě stravuje.
Za sebe odpovídám 100% ano. I mně jóga pomohla s otěhotněním. Doporučila bych cvičit i Mojžíšku. Díky této kombinaci úspěch zaručen. ;)
Tak já mám opačnou zkušenost...pomůže k lepší kondici, určitě je dobrá na psychiku, ale ani po roce pravidelnéh cvičení mi jóga k otěhotnění nepomohla.... ☹ . Jóga je super, nedám na ní dopustit...ale není to asi všelék 😉 .
Já začala chodit na tantra jógu, zatím mi nastartovala ovulaci a jestli příjde mimi dám vědět 😀
Joga urcite neuskodi. Pokud je vedena odbornikem, ktery kontroluje provadeni cviku, tak je pro kazdeho prinosem. Muze vyrazne pomoci fyzicky i psychicky, ale jistota to urcite neni. Na klasickou jogu nedam dopustit. Mam za to, ze mi k tehotenstvi pomohla, ale neprecenovala bych to. Jde o velkou spoustu faktoru, ktere do snahy o tehotenstvi vstupuji a jsou zasadni.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
podla mna ma.. ten, kto cvici ma lepsi zdravotny stav.. a pri joge sa zlepsuje aj psychika, co tiez vplyva pozitivne . 😀