Ahoj holky, jsem dnes 47.den cyklu a 22.den zpoždění menses. Test jsem si dělala několikrát a vůbec nic. Naposledy byl delaný toto pondělí. HA jsem vysadila v květnu a brala jsem ji 7 let. Před užíváním jsem měla tyto podobné stavy, ale nechce se mi věřit, že by se to takhle vrátilo a ještě až po 5.měsících. Má vůbec cenu ještě dělat nějaký test? Snažíme se stále, i když nevím co a jak, jen nevím zda to k něčemu je, když nemám menses 😐
V tom případě bych skusila něco na srovnání cyklu 😉
Tělo po vysazení HA dělá to, co před ní, pokud n byla pravidelná MS bude to probíhat stejně. HA navodí tělo na nějaký svůj režim řízený hormony, a po vysazení se vrátí ke svému cyklu, ktery si tělo pamatuje, někdy to trvá, někdy ne. Po vysazení jsem to měla stejně, jako před nasazením. Teď jsem si to upravila sama bez Dr ( její léčba nevyhovovala ), vše je ok, tak držím palce 😉
Po HA může trvat až rok, než se cyklus nějak rozumně upraví.
@betnika Zachovat klid...
Neexistuje nic jako zpoždění. Těhotenství je těhotenství. Menstruace je menstruace. Kdy má ale nastat? Pokud se posune ovulace, posune se příchod menstruace. Pokud ovulace vynechá, dostaví se očista dělohy formou krvácení ze spádu, anebo nic až do další ovulace a následně menstruace. +- 7 dní od Vaší normální délky cyklu je fyziologie. Mohou být zdravé 28 denní cykly, stejně jako 35 denní, 50 denní atd... Zdravý cyklus = ovulace a po ní 12-16 dní MS. Takže se jen mohlo stát, že jste ovulovala později. Víte, kdy byla ovulace? Abyste lépe poznala své tělo, doporučuji nastudovat symptotermální metodu Pokud jste si neměřila bazální teplotu, asi o ovu nevíte. Ostatní příznaky jsou doplňkové, je třeba měřit, abyste věděla přesně. Ovu testy ukazují jen hladinu LH v moči, tzn. že se tělo chystá ovulovat, ovuluje, anebo už ovulovalo... klidně i 10 dní pozitivity... haha, celá ovu trvá tak 12-24 hodin Zachovala bych klid. Pokud Vám není zle, tak bych jen čekala, čím tělo překvapí ;)
A prosím... nenechte si nic pichat. Žádné vyvolávačky. Pokud nenastala ovulace (nedozrálo vajíčko), nemá se co vyvolat. nebude to mít efekt. Zbytečně další hormony po té HA :(
Dobre ranko,ma cenu jeste testovat?mam nepravidelny cyklus ikdyz jsem brala gynex ted jsem skusila Maca tak uvidime.
S manzelem se snazime uz 6 let a uz fakt nevim.boli me podbrisek jako bych to mela dostat a prsa mam mnohem citlivejsi a posledni dobou me trapi zaha na kterou netrpim ale to prisuzuji stravou.
@hermij No jako tohle je sice hezka teorie, ale nekdy je ta vyvolavacka holt potreba. Ja jsem treba mela kolem statnic takove stresy, ze se mi vyplavil prolaktin a cyklus se mi proste zablokoval a sam by se asi jen tak neodblokoval, kdezto jedna vyvolavacka to spravila, a od te doby zase vsechno bezi, tak jak ma.. takze bych uplne nepausalizovala. Ale jinak mate samozrejme pravdu..
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
po takovém zpoždění už jsi měla být dávno u doktora a už by si měla jasno. Buď by viděl těhu anebo by ti píchl injekci. Tohle je zbytečný stres 😉