Zdravím holky,
Začali jsme se snažit o mimco. Ovulaci jsme bohužel nestihli ( přítel byl v práci,já taky) a řekli jsme si že to zkusíme až ke konci měsíce. Začali jsme tedy zkoušet od 25.6 teď každý den. Nicméně jen tak čistě teoreticky otěhotněla některá na první dobrou i před MS?
Měla bych ji dostat zítra, ale zatím žádné příznaky. Vím,že z praktického hlediska po ovulaci nelze otěhotnět,ale přeci jen jsou výjimky 😀🙂
Beru už přes 3 týdny listovku a piju 2x denně kontryhel.
Díky za zkušenosti.
@lachtanice86 vím,jak funguje tělo. Jen jsem chtěla zijistit zda má někdo zkušenosti.... U druhého jsem třeba otěhotněla přesně na den po MS.....
@lalolita no ale to nesouvisí s ms, ale ovulací. Bez ovulace nelze otěhotnět. 5dnu pred predpokladanou ms lze otěhotnět, ale to se musí posunout ovulace. Jednoduché. Pokud si ovulaci prosvihla tak šance není. Tečka
Vše už bylo řečeno výše, bez výjimek.
@lalolita Prý se dá otěhotnět i při ms, ale moc tomu nevěřím...🤔
@klokanka31 to bych řekla,že asi ne.... Nicméně s druhým jsem otěhotněla den po MS🙂
@lalolita To prý kamarádka mojí mámy, že jediný sex měla s manželem při ms, a bylo z toho mimi...otázka je kdy je ta ovulace no 🤔
Ale ano, lze to a stává se to. Už to tady bylo řečeno výše, záleží na tom, kdy byla ovulace.
Tak ja jsem ten pripad🤣🙈 otehotnela jsem par dni pred MS, nevim uz kolik, 4 nebo 5, ale mela jsem v te dobe ovulaci 😊
@monii007 no jo, ale pokud si v te době mela ovulaci, tak si určitě nemela 4-5 dnu do ms. Kdyz je posunuta ovulace, je posunuta ms. Délka LF je vzdy stejne dlouhá a 4-5 je málo na uhnizdeni.
@klokanka31 ale jo, sex může být v době ms, ale termín sexu a ovulace je něco úplně jiného. Spermie můžou klidně několik dnů na ovulaci počkat, tedy určitě neotehotnela v den styku. A to že je ovulace brzy po ms, neni nic neobvyklého
@lachtanice86 mela jsem ji takto. Byla jsem po biochemickém tehu.
@monii007 ano,otehotela jsi při ovulaci,která zrovna tehdy byla posunutá,tedy až v době,kdy jindy už byla druhá fáze cyklu.
Já jsem měla několikrát ovulaci kolem 30 dne cyklu,ale ač mám běžně délku 29-35 dní,tak bych nemohla tvrdit,že jsem otěhotněla před ms. To je blbost. Ms přišla až po 40 dni, tak jak to umožnila délka druhé fáze.
@monii007 vzdyt ano, ovulace se muze posunout, to není problém, ale s tim se ti vzdy posune i termín ms
@andelka @lachtanice86 dobre, dobre 🙂 pro me to bylo proste pred MS, pac jsem ji uz ocekavala a nedostavila se. Ale ucebnicove, lekarsky, je to jak rikate.
@lalolita A víš jistě, že už je po ovulaci? Dělala sis testy nebo měřila BT?
@marketanovakova14 ne,ale v půlce cyklu,mívám bolesti,vazky hlen.....
Milé ženy, už na zítra jsem nachystala vysílání "10 tvrzení o ženském cyklu a plodnosti - mýty nebo fakta?" - jestli vás zajímá přirozená cesta k miminku, ráda se s vámi potkám 💗
přihlášení tady https://bit.ly/mytyoplodnosti
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@lalolita nesmysl. Zjisti si jak funguje tělo a co je potřeba k otěhotněni. Bez ovulace není těhotenství