Čau holky, chtěla bych znát váš názor. Na konci května jsem vysadila HA, od té doby se snažíme, ale neměla jsem ovulaci-potvrzeno lékařkou, v polovině září mi nedorazila menses, tak jsem si myslela, že se KONEČNĚ zadarilo. Dělala jsem několik testů různých značek a vůbec nic :,(. Ve středu jsem byla u lékařky a ta mi řekla, že se nejedna o těhotenství, ale vidí tam, probouzet se ovulaci :andel:, že se máme snažit a píchla mi injekci na vyvolání menses, měla by prý dorazit do 14.dnů. Snažíme se tedy dál od té středy. Myslíte, že během toho čekání na menses dojde i k ovulaci a mohlo by se stat, že otěhotněním? Nebo je to málo pravděpodobné? Už druhy den mám bolesti v podbřišku jak kdybych to měla, ale zatím nic. Děkuji vám všem za vaše názory. PS: vím, že nejste lékařky, ani vedmy, ani odborníci, pouze mě zajímá názor, popřípadě nějaká zkušenost dámy, které se to podařilo :andel: :*
@sudylichozrout Taky teda nechápu...
To nevím holky, řekla mi, že se tam začíná něco dít, že tam vidí i folikuly se tvořit, ale že je děloha nahoře, takže to je na injekci. Tak právě nevím.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@betnika no ja nevim teda, ale pokud vidi, ze se schyluje k ovulaci, proc picha agolutin, tedy progesteron?