Ahoj, ted jsem se dočetla ze pokud se snažíme o miminko není doporučováno používat lubrikační gely. Koukala jsem i na gel na podporu početí ale moc se mi za to nechce dávat taková pálka... Myslíte že je možné normálně otěhotnět bez problému i při používání nějakého obyč gelu? Nebo kokosák?
@lenivekotatko Při výběru dát pozor aby nebyl spermicidní.
@lenivekotatko vybornej je convine gel, otěhotněla jsem hned na poprvé.
Bych nepouzila žádný gel
@lenivekotatko pokud je opravdu potreba tak bych zkusila ty na podporu poceti( nam teda nepomhly) a nebo jsou ruzny prirodni ale cenove to bude urcite dost podobne☺️Uplne obyc bych nepouzivala
Buď žádný nebo ten na podporu. Všechny ostatní opravdu nedělají dobrotu. U nás Conceive gel vyšel hned na první pokus, možná náhoda, možná ne..
@lenivekotatko dokud jsme používali obyčejný, tak nic. Hned první cyklus s conceive jsem otěhotněla. Takže se nejspíš investice vyplatila 🙂
Pouzijte kokosovy olej a je 🙂 my nic jineho nevedeme a deti se nam dari napoprvé
@lenivekotatko Otěhotněla jsem normálně a používám gel od swede. Je teda asi taky dražší, ale nic se nestane , když ho sem tam olízneš a udržuje správné ph v pochvě. Plus obsahuje přírodní složky jako aloe vera, heřmánek atd.
No docela jste mne nalomily teda... Premyslim o tom kokosaku, ty obyč gely nebyly nikdy nic moc..😏
My podruhé concieve gel použila jsem jak při prvním a druhém tehu jen jednou.Nedam na něj dopustit
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@lenivekotatko nepoužívala bych žádný "obyčejný" - když už, tak jen ten pro podporu početí....