Holky, řeším takovou věc, s manželem se snažíme o mimčo, ale bez lubrikačního gelu mě styk pálí a je bolestivý. Problém je, že jsem četla, že klasický lubrikační gel, může početí do jisté míry ztížit. Chtěla bych začít tedy používat lubrikační gel pro podporu početí a vybrala jsem Babystart fertilsafe plus, přiznám se, že hlavně kvůli ceny. Má s ním někdo zkušenost? Všude se dočítám jen o Conceive plus, ale o tomhle ne. Díky moc za případné názory.
@nikishkaaaa Ahoj mám zkušenost s Conceive Plus 😊 a po roce snažení a veškerých hormonů a prášku jsme jeden měsíc zkusili Gel a zadarilo se🌼😊
Taky mám zkušenost jen s conceive + a myslím že díky němu máme syna 😊 .... Koukala jsem na bazárek tady mk a je tam jedna nabídka nového balení za 400 Kč ... Projed třeba i bazarky ( samozřejmě jen nové balení 😁) některé mamky to třeba koupily a nestihly použít .... Já tehdá kupovala jen malé balení 30 ml ale to už na není nikde nemůžu najít
Já mám ten Ritex, co prodávají v DM. Už se několikrát povedlo, ale bohužel neudrželo. 😖
@lotosek děkuji! Já prodělala jedno zamlklé a vím, jaka je to ztráta :( moc mě to mrzí a přeji moc pěsti, ať už to konečně dopadne!
Tak to nemám, ale slyšela jsem o tom, já s přítelem teda pořád jedeme ty klasické a užíváme si vlhkého sexíku🙂
@marketanova Pokud se snazite o dite, tak ty klasicke mohou brzdit spermie, stejne jako treba sliny.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
My se bez lubrikantu take neobejdeme a mam vyzkouseny ten Conceive plus. Dvakrat se nam zadarilo hned prvni mesic (prvni tehotenstvi bohuzel nedopadlo). Ted se chceme snazit znovu a uz ho mam koupeny.
Myslim si, ze je ale celkem jedno, ktery gel vezmes, budou na podobnem principu.