Máte zkušenost, že na testu dr max citlivost 10 slaboulinka čárka z rána, ale na 20 livsane teď viditelnejsi duch?
Jo, Livsane mi ukázal před máš slabou čárku. Dr max a mamatest až skoro více než týden po vynechání
@bublinkakocicka nevim, jestli jde vidět, naživo je hezky viditelná. 🤔
já tam tedy nevidím nic ☹
Ja mam s livsane dobre zkusenosti, ale jeste lepsi s gs mamatestem... dr max naprd
Já slabounkeho dušička vidím, zkus za dva dny znova, hodně štěstí 🙏🍀
A kolik jsi dní po ovulaci
@lenickamimi 10 dpo, ale kdy to mám přesně dostat nevim, mám nepravidelné cykly. :( Když se řídím posledním, tak bych MS měla mít po 37 dnech, tj za tři dny. Ale bůh ví 🤔
To právě také moc nechápu. Poslední MS byla 19.5...kdybych to měla brát podle poslední, tak už mám 3 dny zpoždění, což mi přijde divné. Pomůžete mi to, prosím, pochopit? Bez hloupých narážek, opravdu nevím,kde jinde se zeptat. Děkuji ❤️
Aha, a ovulaci nějak sleduješ ovu test, bazální teploty měřís, nejlepší je si to vše zapisovat do nějakého grafu a ten ti pak vyhodnotí plodné dny a zhruba kdy by se MS měla dostavit 👍🙂
Tak od ovulace by se MS měla dostavit zhruba do 14 dní až 16, záleží jak dlouhou máš lutealni fázi
@lenickamimi podle ovulačních testů. 🙂 Děkuji za radu🍀
Mě tedy dost pomohl Duphaston a gynex kapky, také jsem měla nepravidelný cyklus někdy i bez ovulace, potom dvakrát MS nedorazila vůbec. Nasadil mi doktor Duphaston po ovulaci na 10 dní a kapu druhý měsíc ten gynex 3x5 kapek, díky tomu mi naskočil znovu cyklus jako dřív 🙏
@if82 jak bylo řečeno v Dívčí válce :Když Perun dopusti, i sukovice spustí. 😁 Vše je možné. My takhle jednou měli chviličku čas než nám měla přijít návštěva a jak ho vyplnit že? Dceři bylo 9 měsíců a šup 😂 já teda nekojila a mentruaci a vše normálně probíhalo. Ale s tím,že na dceru jsem čekala skoro 5 let,tak jsem taky nečekala,že to druhé půjde tak rychle
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ukaž foto