Ahoj holky,
Snad se v tom mém grafu vyznáte 😅. Kdyžtak ještě přikládám screenshot z appky.
Bylo včera večer = pm (21.9.) na sex moc brzy? Nepočítala jsem že bude hodnota LH ještě stoupat, což se bohužel potvrdilo.
Kdy by byl sex ideální? Asi dnes, zítra a pozítří jsou nejvyšší šance že? Co popozítří, to už bude pozdě?
Dnes mám odjíždět na služebku takže to nerada propásnu. Popozítří bych mohla 🙂 ale dnes, zítra a pozítří nee 🤷♀️
Jinak dle teplot se neřiďte, měření celkem flákám.
Sexovat následující dva dny, jestli jste na služebce, šance se samozřejmě snižují. Pokud to nejde jinak, tak zkusit co nejdřív to, jde, jinak asi nic nevymyslíte.
@patypresdevaty I když je to někdy náročné tak se naštěstí umíme hodit do klidu i když to je v přesné dny ovu, to se prece nevylučuje 😁 Takže i dle chuti, i s chutí dle jízdního řádu 😁🥰
Někomu stačí se jen dotknout prstíčkem a už jsou těhotný, ale jsou páry kterým to nejde snadno a jdou tomu naproti sexem v určené dny. Je nás spoustu takových a není na tom nic špatného.
Doporucuji odpovídat na otázky, a nebo, pokud mám tendenci soudit či poučovat, neodpovídat vůbec. Děkuji 🙂 ( tímto ukončuji diskuzi s vámi a nebudu už na vás reagovat )
Manzel at prijede za tebou na sluzebku 😁 nejplodnejsi dnes, zitra, ale i pozitri bych pojistila
@reeeza tak když má člověk sex každý den (max obden), což si myslím, že ve spokojeném vztahu bývá standard, není pak důvod řešit jízdní řád ;)
@patypresdevaty Zase?? Vy si nedáte pokoj?? 😂😂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Doporučila bych především hodit se do klidu a sex zařadit dle chuti, ne podle jízdního řádu ;)