Ahoj, rada bych vedela, jestli staci LF dlouha 11-12 dni na uhnizdeni vajicka? Nebude to problem pro uhnizdeni pri popripadnem oplodneni? Dekuji za kazdou zkusenost, nazor ci radu 🙂
@snazimese mám LF 10-12 dnů a otěhotněla jsem za velmi krátkou dobu celkem 3x, z čehož mám dvě děti a jednou to nevyšlo, byla jsem nemocná v kritickém 6. týdnu. S délkou LF neměl potrat souvislost.
@sudylichozrout o potrat nejde, ale o to, aby mělo oplodněné vajíčko dost času na to se pořádně uhnízdit
Tez jsem mela 11 dni. Zkousela jsem brat pyridoxin a opravdu mi o 1-2 dny prodlouzil LF 🙂
Mám 10 dní a již dvakrát jsem otěhotněla skoro hned. Pyridoxin mi na prodloužení LF ale nepomohl.
LF mám 10dní a ohledně toho nebyl s otěhotněním problém. Pyridoxin nezabral, resp. se mi v tom cyklu kdy jsem ho zkoušela, furt nechtěla rozjet ovulace, tak jsem ho přestala brát. Pokud je cyklus jakžtakž pravidelný, tak bych do toho zbytečně nezasahovala.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@snazimese mela jsem jí 10-11 dní a dneska tady vedle mě sedí 9 měsíční holčička 😉 takže podle mě to stačit musí 😊