Léky pro podporu početí. Kdo má zkušenost s Clostylbegytem a Duphastonem?

jmenujiseklara
12. led 2021

Ahoj holky,

Dostala jsem léky na podporu početí, má někdo prosím
zkušenost s Clostibelgyn a Duphaston?
Pomohl k otěhotnění?
Četla jsem že často mají páry dvojčata?!?!
A celkový názor je to 50%/50%😞

klokanka31
12. led 2021

@jmenujiseklara Jojo, pár let jsem tohle brala. A mně osobně to nepomohlo... Až když jsem to přestala brát, tak jsem pak otěhotněla přirozeně... Ale prý hodně lidem to pomůže.

bomo1
12. led 2021

@jmenujiseklara Brala jsem pouze clostil ve stejnem dávkování jako ty, na druhý cyklus jsem otěhotněla. U mě byla příčina neplodnosti anovulační cykly a reagovala jsem na něj dobře, žádné vedlejší účinky a uzrál mi vždy jeden dominantní folikul. Vícečetné těhotenství to způsobuje spíš při vyšších dávkách, když na nízké nereaguješ.

e7
13. led 2021

Mě pomohl clostilbegyt hned napoprvé. Měla jsem problém se štítnou žlázou tak jsem neměla menstruaci a doktor mi nabídl tuto variantu 👍 teď tu držím 2,5 měsíční miminko ❤️

kvetuska145
13. led 2021

@jmenujiseklara napisu mou zkusenost, brala jsem 6 mesicu duphaston, uplne stejne davkovani jako ty, a posledni mesic kdy jsem to nebrala se zadarilo ale nedopadlo. Rok jsme to zkouseli bez nej a od leta jezdime do caru a ted to budu zkouset taky clostikem a duphastonem. Tak snad to zabere🤗 jinak svagrova mela taky dlouhy cyklus brala clostik a ten mesic kdy ho nebrala, tak otehotnela. Mne dr rikal, ze muze mit ucinky do tri mesicu. Tak drzim moc moc palce☺️ Aby jsme dalsi mesic tady davaly fotky s //❤️

nikyliz
15. únor 2021

Clostil vyšel napoprvé, nemohla jsem tomu ani věřit