Ahoj holky,
tak jsem dnes u doktorky nafasovala Proveru 5 mg. Beru ji 17-25 DC. Od vysazení HA mám totiž anovulační cykly (ale byly jen 2, jeden 50denní druhý 45denní oba ukončené injekcí na vyvolání). Zajímalo by mě, jestli někomu pomohla k otěhotnění a jestli jste některá měla po jejím užívání ovulaci v následujícím cyklu?
Díky za odpovědi!
@no_title osobně bych dala tělu čas se srovnat s vysazením. Brala jsi léta chemii na potlačení ovulace a plodnosti a teď zase chemie na podporu ovulace a plodnosti. Měj se ráda a zkus trochu počkat. Taky jsem to zažila a začala pít kontryhel a za 10 měsíců nakonec i otěhotněla. Cyklus se dával dohromady a tělo nakonec nastartovalo samo a bez těch sr*ček...
@no_title Ahoj, já jsem taky minulý měsíc od svého gynekologa vyfasovala Proveru na úpravu cyklů. Nikdy jsem je neměla pravidelné (pokud jsme nebrala HA) a tak by se mi to taky samo nespravilo. Taky beru od 17 - 25 dc 2 denně (ráno a večer). Minulý pátek jsem Proveru dobrala, v sobotu špinění a od neděle klasická MS. Tak jsem zvědavá, jestli mi pomůže i k otěhotnění. Jinak se snažíme už od února. Ale s cykly dlouhými 40 a 53 dní teda nic moc..... Tak držím palce!
@no_title k otěhotnění mi teda nepomohla vůbec za dva roky, co jsme se snažili, ale srovnaly se mi skvěle cykly. Pak jsem dostala ještě Clostilbegyt a hned druhý cyklus se zadařilo. Mrňous se narodí v září 🙂 Provera ale právě slouží ke srovnání cyklů, na anovulační nezabírá, to byl můj případ.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Provera se používá na srovnání cyklu, ne na vyvolání ovulace. To jsou zase léky jako Clostilbegyt