Holky,komu z vás pomohl clostylbegyt. Jít do toho či ne? A nežádoucí účinky . Bude mi spatně? Jak to funguje...děkuji 😊
otěhotněla jsem druhej cyklus, vedlejší účinky jsem moc nepociťovala
Užívala jsem teď první cyklus, nebylo mi po něm nic, ani větší bolest v podbřišku jak většina píše v jiných diskuzích.
A je ho potřeba? Máš v cyklech ovulace přirozeně? Sleduješ se třeba symptotermální metodou (měření bazální teploty)?
@aselluska To by potom k ovulaci došlo až když by byly folikuly dostatečně vyzrálé a připravené na prasknutí. Clostil nikterak nezlepšuje kvalitu vajíček, jen způsobí jejich rychlejší dozrátí, ale s kvalitou nic nezmění, naopak, to rychlejší zrání může kvalitu zhoršit. Mám radost, pokud tu ženám pomohl k vysněnému miminku, ale mně připadá ve chvíli, kdy žena sama ovulujeme, zbytečný 😉
Brala jsem ho 3 cykly, z toho prvni jsem si zapomnela vzit jednu davku, takze jako bych ho nebrala, druhy cyklus jsem zacala brzo, takze jeste pred ovulaci a treti cyklus se zadarilo 🙂 ale brala jsem jeste nekolik tydnu kapky gynex. Takze nevim, co z toho pomohlo. Mozna kombinace obojiho nebo jen jedno z toho, ale ted tu na me spinka 14m stesti 🙂 hodne zdaru preji 🙂
Holky, a to vam ho Dr. dal na vyzadani nebo to navrhl sam? Ja totiz zkousim kde co a uvazuju, zda ho o toto nepoprosit
@aselluska Jak kdo. Já jsem třeba zdravotnice a protože si jsem vědoma všech těch rizik stimulací a "umělých" postupů, tak bych do toho nikdy nešla. Netvrdím nechat to všechno "náhodě". Když se nedaří, tak je na místě se nechat vyšetřit a podstoupit léčbu (výše zmíněné za léčbu nepovažuji). Pokud nedochází k ovulaci, existuje mnoho cest, jak ji zkusit přirozeně podpořit. Pokud je překážka početí neodhalená, anebo naopak nějaká závažná, tak jsou tu stále i jiné cesty, jak mít děti - pěstounství, adopce. Samozřejmě to není cesta pro všechny, stejně tak jako i pro mě některé cesty nejsou akceptovatelné. Svůj názor nevnucuji, jen sdílím, že to různé ženy mají různě 😇
@hermij to jo, být zdravotník je trochu horší, když víš spoustu jiných info ... Kamarádka je porodní asistentka, její dost přes 30 a nic. Byla na laparce atd a nic. Nemůže ani dělat svou profesi ... Snaží se už hodně dlouho a nic, ví o tom všechno a všechny ty rady a teorie jí akorát ubíjí :(
@mmichaella sam
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Mám díky němu dvouletou dcerku, tenhle měsíc jsem brala zas, a doufám, že bude druhý 🙂 Minule jsem byla strašně protivná a podrážděná, tentokrát zatím úplně v pohodě.