Lehčí bolesti po ovulaci?

21. čer 2022

Ahoj vsem, potrebovala bych holky poradit. Jsem 6DPO uz od prvniho dne kdy mi vysel pozitivne ovulacni test (potvrzeny jak klasicky papirkovy tak i Clearblue digitalni) mam lehci bolesti v podbrisku dvakrat denne rekneme stridave strany i uprostred, den po ovulacnim testu jsem mela tedy silnejsi bolest asi tak hodinku ale ta pak zase presla v tyhle mirne. Dnes me podbrisek poboliva dele nez predchozi dny, predchozi dny to obcas zabolelo a ticho ale dneska me uz tak pul hodiny boli podbrisek uprostred tupeji ale zase nijak me to neomezuje ani se nehroutim z bolesti, nekrvacim, zadny zanet nemam, nemocna nejsem, nic krom tohoto me netrapi. Pochopila bych nahlou bolest skrze mozne uhnizdovani, ale nejde mi do hlavy, proc me poboliva podbrisek uz od ovulace kazdy den. :nevim: Nemela jste to nektera stejne, nebo je mozne aby porad doznivala ovulace, ale zase 6 dnu po? BT od ovulace stoupa, mam ted tri dny dokonce za sebou stejnou teplotu ale to asi nic neznamena, ze? Vubec se v tomto nevyznam abych pravdu rekla, jen vim, ze ovulace probehla pokud jsou 3 dny teplot vyssi nez 6 predchozich coz sedi. Tak jsem zvedava na vase odpovedi. 😘

carolineg1
21. čer 2022

Jsem 5 dpo a mám to taky tak, snažíte se?

autor
21. čer 2022

@carolineg1 ano snažíme ☺

wladimira
21. čer 2022

Nechci strašit ale taky to muže byt cysta … jednou se mi to stalo ze z nepraskleho folikulu se stala cysta tudíž anovulacni cyklus a bolesti jsem měla též od cca ovulace naštěstí s ms cysta odešla 🙏🏻 Ber to tak ze každá jsme jiná nemusí to byt tvůj případ 🙂

carolineg1
21. čer 2022

Stav se k nám mám diskuzi červen je náš 😂 bude někde pod touto 🤗

Přesněji červnové snažilky tento měsíc to vyjde 😂😂

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru