Léčitel jako pomoc k vysněnému těhotenství?

ruzicka06
13. kvě 2018

Pomohl vám některé k otěhotnění léčitel? Já jednou u jednoho byla, hned další měsíc jsem otěhotněla, ale v 6 tt to zamlklo....☹ Tak zvažuju opět návštěvu léčitele.

jeklovka
13. kvě 2018

A řekneš nám, co s tebou dělal? Snad to nebyl někdo jako Guru Jára :D ten taky pomáhal s otěhotněním.

ruzicka06
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
hedviga2
13. kvě 2018

A kde si si istá, že tá pani má v sebe pozitívnu energiu? Poznáš ju aj inak ako keď jej ide o peniaze? V súkromí je možno riadna beštia.......hmh, divná doba

jeklovka
13. kvě 2018

On v dnešní době ještě někdo věří na tohle šarlatánství?

cherris
13. kvě 2018

Žádnou dobrou zkušenost s léčiteli nemám, sama jsem skeptik. Známou tak zblbli, že uvěřila, že nemá rakovinu žaludku, ale jen překyselení organismu, nakonec ji přesvědčil kněz, aby šla na Žlutý Kopec. Asi se za ní i pomodlil, protože ženská to nakonec přežila. Pokud tíhnete k duchovnu, pak by Vám mohla prospět meditace nebo jóga.

ruzicka06
autor
13. kvě 2018

@hedviga2 @jeklovka Když je ženská zoufalá, tak jako třeba já, tak vyzkouší i jiný možnosti, než jen do sebe cpát nějakou chemii...Já se jen zeptala, zajímalo mě popravdě někdo se stejnou zkušeností. Na tom přece nic není ne? Rozhodně se tady nechci bavit o tom, co je v dnešní době správné a co ne. To je věc názoru.

jeklovka
13. kvě 2018

Po zkušenosti od kamarádek mohu říct, že šarlatánství vůbec nepomáhá, za to po rychlovce na wc nočního klubu se rodí děti jak na běžícím páse.

hancazivocich
13. kvě 2018

@ruzicka06 - já jsem třeba zdr. sestra, ale za mě - alternativa...a někteří léčitelé - proč ne? Dost věcí je prostě v hlavě...nebo je jinej problém, jinde..Přes tři měsíce byl problém u mě se zády....on mi je odblokoval po jednom sezení..Nezatracuj....Správný léčitel nikdy nezatracuje klasickou medicínu, ale spolupodílí se na léčbě...

hancazivocich
13. kvě 2018

@ruzicka06 - ale nesmíš na to koukat jako na hlavní léčebnou cestu...nikdy.....jen jako na podpůrnou cestu...Klidně se třeba snaž o otěhotnění dál - medicínsky, cviky....mojžíškovou....a tohle zkus...jako...na zkoušku nic nedám....ale nesmí na tom extra vydělávat!

ruzicka06
autor
13. kvě 2018

@hancazivocich Ano, je to právě někdy v hlavě, s tím souhlasím. A rozhodně to nevidím jako hlavní cestu při snažení se o mimi...a o vydělávání ani nemůže být řeč, když si ani sama o peníze řekla, jen co jí dáš za částku ty sama..teda nevím jak ostatní, ale ta moje to takto dělá. Mě zajímaly zkušenosti. A navíc máme za sebou i genetický vyšetření v car (vše máme nagativní) a i v rámci moji dr. mi dělaly testy (také negativní). IVF u mě zatím není nutný, jak mi řekla moje dr. , když jsem již 2x dokázala přirozeně otěhotnět.

hancazivocich
13. kvě 2018

@ruzicka06 - podle mě....v podstatě dobrej léčitel je dobrej psycholog..A pokud mu důvěřuješ - nebo jí, tak se v podstatě otevřeš...a občas nastíníš problémy, které on stejně nějak vycítí..Máš právo na to jít touto cestou....Možná přijdeš na to, že ti nějaký vnitřní strach, problém...brání....v tom...přirozeně otěhotnět..

ruzicka06
autor
13. kvě 2018

@hancazivocich Ano, souhlasím.

ruzicka06
autor
13. kvě 2018

@jeklovka Promiň, ale moc nechápu, proč jsi to sem teď jako napsala s tím dělání dětí na wc...?

kuratkol
13. kvě 2018

Já mám zkušenost. Byla jsem u pana Hakla z Pátku u Poděbrad. Co mi řekl, mi pak potvrdila i dr. na ultrazvuku v Gennetu. Jak jsem na tohle nikdy nevěřila, tak teď už věřím, že někdy může existovat člověk .... Má i webovku a bere jen 300 Kč na uživení se, ne na zbohatnutí.

hancazivocich
13. kvě 2018

@ruzicka06 - mně se stalo, že mi dotykem s konkrétním člověkem naskočil konkrétní obraz...Něco...jako když jedeš v mhd a přemýšlíš nad dárky, nebo nákupním seznamem. Prostě se ti to v hlavě objeví a myslíš na to..Mě to ale víc děsí...Nerozvíjím to..Pokud ses s tou paní cítila dobře, tak bych to zkusila...

jeklovka
13. kvě 2018

@ruzicka06 Já jen že využití zkušeností v praxi obvykle dost pokulhává. Věř tomu nebo ne, ale kdyby měl někdo "léčivou moc" tak by určitě nechtěl 300 na hodinu. Připomíná mi to kartářky z EZO TV, kde ti na základě data narození řeknou, jaká tě čeká budoucnost.

jeklovka
13. kvě 2018

@kuratkol Koukala jsem na stránky pana Hakla, no nestačím se divit. Cituji z http://www.hakl.nymbursko.com/ "Dne 18. června 1992 spojil dva prasklé obratle sportovci, který díky tomuto zákroku odjel na OH, které vyhrál. " Tohle mu opravdu někdo věří??? A opravdu jde někdo s prasklým obratlem (život ohrožující stav) za léčitelem.

letadylkokane
13. kvě 2018

@jeklovka to tam fakt ma? 🙂 Dobrej divoch 😀

ruzicka06
autor
13. kvě 2018

@jeklovka Tak si přečti výše, jak jsem psala, že ta moje si o částku neříká. Takže je jen na Tobě, jestli dáš 500,- a nebo třeba jen 50,- Kč....evidentě si nepochopila moji původní otázku, na co jsem se asi ptala.... Já chtěla slyšet zkušenosti těch, kterým léčitel třeba pomohl a ne řeči, který máš Ty, promiň...a to jak píšeš, že to v praxi pokulhává - já znám spoustu případů, kterým léčitel pomohl jak s otěhotněním, tak i s jinými věcmi. Jsou to všichni lidi z mého blízkého okolí. Takže nemůžeš za všechny tvrdit, že to v praxi pokulhává....takže promiň, Tvým slovům za pravdu tedy dát nemůžu. A taky nemůžeš srovnávat kartářky z tv (který z lidi tahaj peníze, to uznávám) a někoho, s kým se osobně setkáš a prostě Ti (i když nevím jak to popsat) prostě třeba pomůže...

ruzicka06
autor
13. kvě 2018

@hancazivocich Myslím si to samé, díky za normální názor!

slunea
13. kvě 2018

U léčitele se otevíráš na duchovní síly, které nemají dobrý zdroj. Možná ti pomůže teď s tvou touhou otěhotnět, ale v budoucnu si tyhle praktiky můžou vybrat svou daň...

efijil
13. kvě 2018

Ahojky 🙂 tak trochu mi píšeš z duše. Sama jsem vyzkoušela reiki i návštěvu u pána jako @kuratkol, který mi řekl: "Nebojte, na jaře tam miminko je". Já se nebála, ale už pominulo téměř 2. jaro a miminko nikde. Reiki taky neměli efekt, ač jsem věřila. Máš pravdu v tom, že zkusit se má všechno. IVF jsem brala jako úplně tu poslední variantu, na kterou momentálně dochází, protože se v tom "plácáme" téměř 4 roky a začínají se objevovat i další problémy.... Co Ti mohu ale doporučit, je tradiční čínská medicína - ta mi hodně pomohla, hlavně psychicky. Hodně štěstí a drž se!

ruzicka06
autor
13. kvě 2018

@kuratkol Je to vše individuální, někdo na to věří, někdo ne. Ty patříš stejně jako já asi mezi ty, co na to věří. A jak jsi správně napsala, není to o zbohatnutí...ten člověk je od toho, že si s tebou třeba i jen popovídá. A to taky kolikrát pomůže...ale já raději nepsala jméno léčitele, kde jsem byla, aby si tady někdo nevyhledával info na netu o něm a neházel na něj špínu.

ruzicka06
autor
13. kvě 2018

@efijil Však u toho léčitele by to nemělo být o tom, že se upněš na to, co ti řekne. Já tam šla i kvůli tomu, že mě zajímalo, o čem to bude. My se v tom plácáme 3 roky už. IVF zatím nezvažujeme, ale teď přemýšlím o té inseminaci. Otěhotnět dokážu (třeba ne hned, ale dokážu), jen to 2x bylo zamlklý..☹ To je taková lepší varianta zatím (ta ineseminace). Já mám z IVF strach - několika měsíční příprava, rvát do sebe hormony, několik desítek tisíc v p.... a stejně člověk nemá záruku, že se to uchytí. Ale přeju ti, jestli do vy jdete, tak ať vám to vyjde a máte zdravý mimčo 🙂 Doufám, že se taky dočkám..

fandysek_1
13. kvě 2018

@ruzicka06 doporučuji čínskou medicínu, podívej se na můj článek. Léčitele bych úplně nezatracovala, ale dobrý psycholog taky pomůže.

ruzicka06
autor
13. kvě 2018

@fandysek_1 Tak jsem si právě dočetla ten tvůj článek na tvém profilu...a málem mi ukápla slzička..je to neskutečně dojemný příběh 🙂 Ano, naděje umírá poslední...🙂 Díky moc za pozitivní slova, ani nevíš, jak to někdy pomůže 🙂

priefi
13. kvě 2018

@ruzicka06 a co je definice lecitele? Ja mam velmi dobre zkusenosti s homeopatem, ktery ovsem je i vystudovany detsky lekar. Sice ty dobre zkusenosti nejsou ohledne otehotneji, ale i tak 😉 Nekdy to je o hlave, nekdy to je o nejake zdravotni banalite, ktera, kdyz se vyleci, udela zazraky. Telo je treba lecit komplexne. Takze za me jdi do toho 😉

starbucks
13. kvě 2018

Taky bych zkusila čínskou. Mám s ní velmi dobre zkušenosti.

ruzicka06
autor
13. kvě 2018

@priefi Definice léčitele? To popravdě nevím, jak bych řekla.

ruzicka06
autor
13. kvě 2018

@starbucks Zkusit se má všechno..určitě by nebylo na škodu, si o této metodě něco přečíst. Popravdě jsem se o čínskou medicinu nikdy nezajámala, ale proč ne jako to zkusit.