Ahojte holky, koupila jsem si nově lady comp....ale ještě ho nepoužívám ani měsíc, aby to ukázalo přesný cyklus, tak jsem se chtěla zeptat, zda se dá zhruba odhadnout kdy proběhla ovulace?
Mám 1,5 rok starého chlapečka a vyžaduje neustále kojení, samozřejmě že něco málo pojí, ale prsa jsou furt number one a snažíme se s přítelem o další mimi už 3 měsíce a bez úspěchu....menstruaci jsem dostala hned po šestinedělí a to pravidelnou, cyklus 30 dní...takže zřejmě je vina to kojení.
Chtěla jsem se zeptat na rady, zkušenosti..jak jste to měly Vy?
@martinka_33 Ahoj Marti, ono u té druhé tečky v tom měřítku je dole 13, první bylo 12 a tak to jde po sobě. Děkuji ♡
@miskaa31 tak bych to viděla na 20. nebo 22.? Vždycky po ovulaci jsou pak vsechny teploty vyšší než ty předchozí
@miskaa31 mohu se zeptat, jak často kojíte? Jinak LadyComp se nedoporučuje z toho důvodu, že vyhodnocuje a dělá závěry z vícero cyklů. Jenže každý cyklus by se měl hodnotit nezávisle na předešlých cyklech...takže je lepší zapisovat si teploty klasicky vč hlenu.
Tady to vypadá na 18.
@optimistic Ahoj, jak kdy....nejvíce vyžaduje malý hned po ránu a to třeba během 30 min 3x, zkoušela jsem nahradit vodou, ale stejně vyžaduje to prso. Nicméně to záleží i na tom, zda rostou zuby jak se vyspí....furt víc dává přednost kojení a když to spočítám tak minimálně 8x to bude, ale on vždy pije tak 2 minutky a hotovo.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Mně v tom grafu chybí datumy, vidim tam teplotu ale už ne k jakému datu je, to je co tečka to jeden den?