Zdravím , chtěla bych slyšela vaše názory. Ženy co se snaží o miminko a né a né se zadařit . Někde jsem četla , že kys. listová pomáhá na plodnost ženy . Co myslíte vy ?
Taky beru ale zatím nic 🙂
Ahoj , urcite kyselinu listovou doporucuji uzivat pri planovanem tehu minimalne 3 mesice dopredu aby si telo zvyklo na vyssi hodnoty ,a melo by to usnadnit vyzivu pro budouci miminko ( nervova soustava miminka). Já jsem to brala 7 mesicu nez se mi povedlo otehotnet, a to jsme byly oba zdraví , jen jsem to mela moc v hlave :D Navíc je to levnejsi metoda nez treba femibion (300kč/mes), nebo jine podpurne vitaminy pro budouci maminky . Listovka na 2 mesice vyjde na 90kč 😉
Takze za me ANO - užívej 🙂
brala jsem jsem ještě před začátkem snažení a pak během jeho + jsme pila kontryhelový čaj (ten prý také pomáhá) jestli nám to pomohlo netuším - zadařilo se rychle a nezjistíme jestli by to šlo rychle i bez toho při dalším dítěti určitě zase budu brát a pít n🙂 nic tím nepokazím 😉
Ahojky, kyselinu listovou beru, ale spíš si myslím, že pomáhá správnému vývoji miminka a předcházení vrozených vývojových vad. Přímo na plodnost asi až takový vliv nemá.
@katedelaff přesně, jak píše @brambleberry
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já kys. listovou užívám... určitě tím nic nepokazíš, když budeš brát, ba naopak...