Ahoj holky,
Setkali jste se někdy, stím že když berete kyselinu listovou že by nedorazila menstruace.
Já měla mít menstruaci 10.2 tak jsem myslela že přijde menstruace ještě 13.2 a furt nic. A dnes už je 16.2.
@verunda18 taky bych zkusila udělat test
Ten jsem si dělala v pátek, a byl negativní
@verunda18 mno,na cyklus by neměla mít vliv ...takže buď ještě počkat a nový test,nebo pak vyrazit na gyndu
Já jsem začala brát kyselinu listovou, když jsme se pokoušeli o miminko (druhé) a opravdu, co jsem ji brala, tak druhý měsíc mi nedorazila menstruace, musela jsem na injekci po 20 dní zpoždění. Následný měsíc se zadarilo. Ale nevím zdali to má vliv. První těhotenství jsem ji také brala, sice nám trvalo otěhotnění déle ale menstruace nevynechala.
Když jsem začala brát kyselinu listovou, tak se mi krásně upravil cyklus na 28 dní, což mě mile potěšilo, protože před tím to bylo nahoru dolu....asi je to individuální.
Dobrý večer, myslíte, že je tak všemocná? Kamarádka užívá, nemůže otěhotnět už teď začala řešit na ivf-zlin.cz.
@marketanova to opravdu netuším, začala jsem minulý měsíc brát kyselinu listovou, a ted jsem měla mít MS ale nepřišla, už to bude týden spozdění.
Já nic jiného neberu než tu kyselinu listovou
Takže těžko říci.
Mnoho zen si mysli, ze kyselina listova ma podporit nebo ma mit vliv na oplodneni. Ale kys. listova se bere hlavne pred planovanym tehotenstvim jako prevence rozstepu patere a podobnych defektu neuralni trubice u plodu. Na ms cyklus by mit vliv nemela.
Je to zajímavé, ale beru ji taky druhy měsíc a zase má ms zpoždění což se mi nikdy nedělo 🤷🏼♀️
Nemyslím si, že by měla mít vliv na oplodnění. Beru ji asi měsíc, protože plánuji těhotenství a dnes jsem dostala injekci na vyvolání MS (shodou okolností jsem byla na preventivní prohlídce), protože se už dva týdny nedostavila. Jestli je to jen náhoda, tak se tu opakuje nějak často 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@verunda18 doporučuji ttest