Dobrý den, chtěla bych se jen zeptat. Začala jsem brát kyselinu listovou a pít kontryhelový čaj. Snažíme se o miminko. Už 2 den mám zpoždění, myslíte že by konečně? Jak dlouho mám počkat a za jak dlouho si udělat test?
@janickapatluzek Dělala jsem test po 3 dnech spozdeni 🙂. Měla jsem MS většinou opravdu +- na den přesně... a byla tak jasná dálnice 😉. Takže už klidně testovat můžeš.
@aniea tak já se ptám aby to nebylo nějak brzo. Jestli ještě nemám počkat nebo něco 😊
@bbarshaa dobře, tak dnes koupím test a zítra ráno zkusím 😊
Já testovala den před očekávanou MS 🤦🏼♀️ A to mívám i 10 dní zpoždění, mám ji dost nepravidelnou. Nicméně čárka byla a za pár dní bude i prcek na světě 🙂 Takže dva dny už by ukázat něco mohly.
@carameels já to poslední dobou taky měla nepravidelně ale právě tak o den dva, Ale dnes je to druhý den spozdeni a stále nic. Do toho mám průjem ode dneška, bolesti břicha tak sem si říkala že to asi přijde a oni střeva.😀 tak super, gratuluju a přeji hodně zdravíčka
@janickapatluzek Držím pěsti! 🙂 Já bych si test udělala už odpo, nevydržela bych 🙈 😃 (Osobně jsem dva dny po vynechání MS na testu s citlivostí 10 měla krásnou čárku, test jsem dělala až pozdě odpoledne, manžel nechtěl věřit, musel být u toho 😃)
Zítra dej vědět!
@janickapatluzek já bych řekla že test určitě zkusit můžeš, určitě brzo není, já už to měla krásně vidět 😀
@janickapatluzek 😉 držím palce a dej vědět. Btw já měla taky trochu průjem v úplném počátku, prave, než sem to zjistila a to se mi nestává, mívám spis opačný problém, takže pro mě to byl jeden z impulzů, ze je něco jinak 😁.
Tak asi bohužel nic. Hodinu zpět se mi spustila čistá krev ☺ ale malinko tak nevím
@janickapatluzek kontryhel muze dost menit delku cyklu. Je to bylinka, ktera upravuje hormony, tak se menstruace jen posunula.
To vydržte, přesně tak upravuje hormony, někdy cyklus dokáže o hodně posunout. Pokud s tím budete mít dlouhodobě potíže, obraťte se na odborníky na klinice.
@majili může to tedy znamenat že můžu být těhotná i kdyz sem teď dostala menstruaci?
V srpnu 2019 jsem byla na interrupci. Ale když jsem v tu dobu byla těhotná měla jsem ms normálně
@marketanova ano vím že to upravuje hormony.
Ale potřebovala bych poradit jestli stačí normálně kontryhelový čaj nebo je lepší přímo bylinka a z toho čaj udělat?
@janickapatluzek Poridte si hlavne kvalitni sypany kontryhelovy caj. Pokud pijete ten sackovy, tak je to o nicem.
Ja ho pila v kombinaci s malinikem, taky sypanym, a otehotnela jsem druhy cyklus.
Ale ja tedy nemela problem se srovnanim cyklu, vzdy jsem mela ms na den presne.
@janickapatluzek to pravdepodobne tehotna nebudes. Test si muzes zkusit udelat, ale menstruace je ve vetsine pripadu jasna znamka ze nejsi tehotna. Pokud jsi mela treba kratkou fazi po ovulaci, tak kontryhel ji muzu trochu protahnout nebo i posunout ovulaci.
@majili když jsem byla předtím těhotná měla sem na normálně celé 2 měsíce.
@ema90 děkuji...a jak často jste to pila?
@janickapatluzek Kazdy den, krome menstruace. Rano kontryhel, vecer malinik.
A je opravdu dulezite aby byl caj sypany a ne obycejny sackovy.
@ema90 super děkuji
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@janickapatluzek já si dělala test když jsem měla den zpoždění a už tam byly 2 čárky 😀tak to zkusit můžete třeba tam něco bude 😀