Ahoj holky, který test je prosím nejspolehlivější. ? Nebo je to jedno a na značce nezáleží!?
@paja_
Clear blue je supér, pak se mi dobře zobrazoval i GS mama test.
Na youtube jsem i viděla jednu holčinu, která řešila podobnou otázku a dokonce zkoušela i pár dní před menstruací. Já tolik HCG neměla, takže já nic neviděla jako ona, ale první den zpoždění jsem čárku hned viděla. Docela bych se s ní shodovala.
Ja si myslim, ze to jsou zbytecne vyhozene penize, ja jsem pouzivala ty nejlevnejsi kolem 30 Kc dva testy v baleni a 4 den od vynechani uz jsem mela jasne viditelnou carku.
Já měla úplně obyč z drogerky za par korun. Hned první den po vynechani byla druhá čárka jasně viditelna.
@paja_
je to jedno,vsechny funguji na stejnem principu
@garfulka78 souhlasím, není třeba kupovat ty drahé za 200kč,těhotenství ukážou i ty levné
Digitalni clear blue.... Je digitalni a urci ti tehu jiz v den ocekacane MS. Ale osobne si myslim ze stejny ucel splni i klasicky mama test z Dr.Maxe.. Ja ho,mela doma a po pozitivnim vysledku jsem udelala Clear Blue pro kontrolu..nezklamal ani jeden 😊
Mam vyzkouzene 3 - Clear Blue digital, testy z Dr. Maxe Lady Max a potom z DM Intimed. Maji ruznou citlivost, ale v zasade mi uz pred MS ukazaly vsechny pozitivni vysledek. Na znacce opravdu nezalezi. Bud v moci hcg bude, nebo ne.
Já měla z Benu lékárny. Takové ty lepší, ale ne úplně. Za 120,- 2 kusy. A ukázal mi to ve cca 3.-4tt
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Clear blue digitální, je sice dražší ale nikdy mě nezklamal a jsou na něj i super recenze