Který den může být ovulace a kdy je nejlepší mít sex?

dendasubaristka
2. říj 2018

Zdravím holky. Chci se zeptat. A slyšet váš názor. Měla jsem teď první cyklus Clostillbegyt. Působí na mě super 🙂 Psychicky se cítím super a na ultrazvuku gyndařka viděla že funguje jak má. A teď ten dotaz. Byla jsem ve čtvrtek na ultrazvuku,tam mi zjistila že mám na každé straně jeden folikul. A ptala jsem se kdy to vypadá na ovulaci. Říkala že tak do dvou dnů to by byla sobota. Ale,od středy jsem měla tlačení a ta největší bolest přišla až v neděli. Od rána do odpoledne m šíleně tlačilo a bolelo a pak večer už skoro nic. A sex byl v tu neděli. Tak co myslíte? Byla ovulace v neděli kdy byly největší bolesti? Nebo co to mohlo znamenat? Úplně jsem nikdy nestudovala jak to je. S bolestí ovulační atd. Jestli se nám konečně po 2vou letech poštěstilo 🙂

leniczka23
2. říj 2018

@dendasubaristka ano, pokud byla nejvetsi bolest v nedeli tak tam folikul jasne jeste byl. Uleva znamena ze prasknul..ja to treba poznam naprosto presne kdyz praskne..Tudiz sex v nedeli byl naprosto perfektne nacasovany. Drzim palce..

dendasubaristka
autor
2. říj 2018

Jeeeeeeeee :D to mě tak těší 🙂 2 roky čekáme na prcka 🙂 tak snad se nám to fakt povedlo. 🙂 jako mě bolest odezněla odpoledne a sex byl večer,ale tak to vajíčko čeká že nějákou dobu ještě ve vejcovodu 🙂

leniczka23
2. říj 2018

@dendasubaristka to je uplne skvele nacasovane..vajicko je plne k dispozici kolem 12h..tak tfuj tfuj tfuj..😊

dendasubaristka
autor
2. říj 2018

@leniczka23 A já byla naštvaná na manžela že nechtěl v sobotu :D Můžu být ráda že bylo v neděli 🙂 asi osud 🙂

dendasubaristka
autor
2. říj 2018

Říkám si kdyby byla ovulace v sobotu jak předpověděla gyndařka,tak sex v neděli večer asi byl pozdě co. Já tím že se snažíme fakt tak dlouho,tak už moc tomu nevěřím že přijde den kdy uvidím na testu 2 čárky 🙂

leniczka23
2. říj 2018

@dendasubaristka Temer na 90% si.myslim ze mebyla ovulka v sobotu. Nicmene kdyby byla zalezi na tom kdy..kdyby byla dopoledne v nedeli odpolko uz by nejspis bylo pozde..kdyby byla az vecer mohlo to stacit. Ale fakt si myslim ze byla az v nedeli.

dendasubaristka
autor
2. říj 2018

@leniczka23 No necháme se překvapit 🙂 Díky moc,teď se jen těšit na dny MS. Aby nedorazily 🙂

dendasubaristka
autor
2. říj 2018

@leniczka23 Ještě teď kom přemýšlím vlastně byla jsem i 14tý den cyklu,takže by to i tak sedělo,bývá to většinou v půlce 🙂

leniczka23
2. říj 2018

@dendasubaristka jj to je uplne idealka😊

dendasubaristka
autor
4. říj 2018

Holky kdybych byla fakt 4dny od ovulace,tak je normální že cítím celý den strašné vlhko,ale hlen je takový hodně bílí krémový??? Na toaleťáku nezůstává při utření ale na kalhotkách. Je to normální po ovulaci nebo to může značit těhotenství? 🙂