Ahojky holky, chci se zeptat začala jsem v půlce cyklu krvacet jako při normální menstruaci. Ovulace probíhala cca 13 dnů zpátky vím od lékařky, byla jsem na kontrole. Mám dle mého pozitivní testy. Myslíte, ze mam řešit nebo nechat na přírodě ?
@andreapokorna89 místo spínání mělo být špinění 🙈😄
@andreapokorna89 jak máš dlouhé cykly, že jsi v půlce a přitom byla ovulace před 13 dny? Testy jsou dělané den po dni?
@themuffin mám 44 denní cykly teď. Byla jsem u doktorky na kontrole kde mi vše k sdělila. Ano den po dni. Proto mě zarazilo včerejší krvácení. Miminko si přejeme taky víme, ze proste někdy samovolně odejde jen nějak nechápu testy a menstruaci 😱 začala jsem špinit v pátek a včera krvacet
@18moniik já Ti rozumím 😆 v klidu ☺️☺️☺️ Ty překlepy jsou kolikrát na palici 😄😄 já to nechám na přírodě a ono to nějak dopadne
@andreapokorna89 udělej si test i po skončení krvácení a pokud bude čárka silnější, asi bych radila zajít na gyndu, aby ti vzal krev na hcg.
@andreapokorna89 moc držím palce, aby bylo vše jak má být 🙂😇
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@andreapokorna89 nechala bych to na přírodě. 🙂Občas se stane, ze MS nebo spínání muže přijít dřív. Pozitivní ovulacni test by měl mít čárky stejně silné. Někdy je ta testování i silnější. Hormon se v těle vyskytuje v určité míře pořad, takže tam slabá čárka či duch je skoro vždy. K testům je dobré treba i měřit teplotu pro lepší přehled. Držím palce, ať se brzy zadaří 🙂😇