Krvácení při uhnízdění

klarinka10
2. lis 2018

Ahoj holky, chci se zeptat na zkušenosti s krvácením ne špiněním při uhnízdění..ovulace proběhla 23.10 vím to stoprocentně byl sex i po den...včera 21dc jsem začal večer krvácet červená krev, cca půl hodiny, dnes jen hnědý výtok, TT negativní, prsa citlivá a bolení popdbříšku...asi to byla předzvěst menstruace že už...už skoro rok špiním týden před ms jeden den hnědý výtok ale krev nikdy.. hormonální profil relativně v normě, lehce zvýšený testosteron na který mi byla doporučena fertiprona a štítná žláza a jdu s ní na utz... Všem děkuji za reakci

hermij
2. lis 2018

@klarinka10 Mohlo by být 🙂 Dnes je to teda 10dpo pokud počítám dobře, to je hraniční doba pro test (jakože nejdřívější spolehlivá), tak udělejte za pár dní znovu, pokud ms nedorazí. Držím pěsti 🙂

klarinka10
autor
2. lis 2018

@hermij Moc Vám děkuji, ale moc už v to nevěřím..lehce občas na papíře hnědé ušpinění je.. Ano 10DPO a bazální telplota se zatím drží od ovulace kolem hranice 36,8..ale měřím si jí poprvé, takže to nic neřekne..

zuzkabrum
2. lis 2018

Ahoj, pracolava jsem na IVF klinice a naprostá většina mých těhotných pacientek ze začátku krvácela nebo aspoň špinila!

helcakab
2. lis 2018

@klarinka10 já nejsem žádný expert, drzím ti pesti, ale rekla bych ze tehotná nebudes. Já jsem krvácela pri uhnízdení jen jeden den, byla to stredne červený krev spís jen flek velikosti petikoruny na kalhotkách, bohuzel ti presne nereknu jak to bylo...bazální jsem merila, vím ze po ovulaci má myslím pak klesat, pokud je zena teho tak se drzí výse a potom pri uhnízdení najednou na jeden den klesne (snad nekecám bláboly a pamatuji si to dobre) vím jen ze já jsem tu ukrivku mela uplne ukázkovou - vse naprosto sedelo.

klarinka10
autor
2. lis 2018

@helcakab Děkuji, taky si myslím, že ne té krve bylo více, dnes už nic..při prvním těhu jsem nic takového nezažila ale špinila jsem pak v 6 a 9tt a brala na to utrogestan..bazální teplotu měřím poprvé,, po ovulaci byl jeden den pokles teploty na cca 35,9 a pak opět vzrostla k 37 a +-0,2 se drží dál i dnes..

klarinka10
autor
2. lis 2018

@zuzkabrum Děkuji za odpověď, té krve bylo více a trvalo to max 15 minut a od té doby nic jen 2x na toaleťáku hnědý výtok, ale spíš si myslím, že to je k ms nebo že by to mohlo být ta krev i k uhnízdění? Já vždy četla, že k uhnízdění patří jen hnědý max narůžovělý výtok...

saminomimino
2. lis 2018

pokud pravidelně špiníte před MS,nevidím důvod proč by to ted mělo být jinak,jen se přidala krev,každopádně určitě vyšetřit štítku,pokud tam problém je,mohlo bz to negativně ohrožovat i těhotenství,každopádně držím palce palce aby to miminko bylo!

hermij
2. lis 2018

@klarinka10 Tak kdyžby pak přišla řádná ms - už proud červené krve, tak si vypočítejte luteální fázi (LF). Počítá se od prvního vzestupu BT po šesti nižších teplotách, které předcházely - do posledního dne před ms (červené krvácení). Klidně mi pošlete graf, kdybyste si s tím nevěděla rady. Doporučuji Bkomplex+B9+B12 + hořčík = pomůžou ztlumit nebo se zbavit špinění. Selen + zinek na podporu plodnosti (u chlapa vitamin C, vitamin E, selen a zinek (C a E prý zlepšují kvalitu spermií)). Večer to chce i zlumit noční osvětlení, melatonin má taky vliv na ženské hormony.
Kdyby byla krátká LF (norma 12-16 dní), tak doporučuji produkty s mateří kašičkou, např. Sarapis Plus+ (i když je na obalu, že je pro ženy v klimakteriu, má super složení).
A menstruaci si užijte 🙂 Hezky se Vám očistí děloha a pěkně potrénuje stahy při vypuzování, které budou třeba u porodu ;) Hodně zdaru.

helcakab
2. lis 2018

@klarinka10 ja teda na uhnízdění mela krev.

klarinka10
autor
2. lis 2018

@helcakab děkuji a nevíte kolikátý den a jestli to bylo jen jeden den?

slecna31
Autor odpověď smazal
Zobraz
helcakab
8. lis 2018

@klarinka10 to uz si bohuzel nevzpomínám ale to krvácení jsem mela jen jeden den.

helcakab
8. lis 2018
helcakab
8. lis 2018

@klarinka10 http://www.rodina.cz/clanek4015.htm tady o tom něco píšou...

evelinamaryna13
3. bře 2019

@zuzkabrum Ahoj,narazila jsem na tuto dizkuzi. Potebovala bych radu uz nevim kam se obratit, je vikend,na pohotovost me to prijde zase ne urgentni. Mam od vcera krvaceni, bolesti podbrisku. Jsem dnes 8DPO. Krev je jasna, na intimce nic, takze to ze me vylozene "netece " po utreni na wc to ale mam hodne jako pri klasicke MS. Ale cykly mam pravidelne po 25.-26 dnech. Sex byl v dobe ovulky pred tema 9 dny. Pises, ze by to mohlo byt uhnizdovanim. Ale ze by takto jako bych regulerne krvacela na MS ?
Zajima me tvuj nazor,nez si zavolam a dojdu na gyndu. Tu moji menstruaci mam dostat az 10.-11.3 . Cili od vcerejska za 9-10dni 😏
Dekuju moc moc za odpoved.

Elka

anickava
8. led 2021

@zuzkabrum můžu otázku?