Dobrý večer,
chtela bych vás poprosit o vaši radu a zkušenosti.
Snažíme se o miminko. V červnu jsem začala s Clostilbegytem a Duphastonem. Dnes jsem 16. den cyklu, 12. den cyklu jsem byla na ultrazvuku a doktor mi rekl, že mám 2 krásné folikly, že se máme 3 dny snažit a 14. den cyklu si mám píchnout Ovitrelle. Od 13. dne cyklu začalo krvácení a bolesti jako pri menstruaci, které přetrvává do dnes. Zažila některá z vás něco podobného? Je to běžné? Děkuji za odpověď.
0
Odpověz
@barulina U mě je to dnes 5. den. Já už o tom taky slyšela, jen se mi to stalo poprvé. Už mám za sebou spineni při uhnizďování i jeden samovolný potrat, tohle je zase další novinka, tak jsem jen maličko znérvózněla. Všude je tolik příspěvků, tak jsem doufala, ze i mně někdo poradi, podělí se o zkušenosti a nejspis i uklidní 😃 Moc si vážím, ze se našla alespoň jedna dobra duše 🙂
@ivybee Asi moc nepomohu, nicméně přidám svou zkušenost- minulé dva cykly jsem stimulovala femarou na IUI a pak brala utrogestan, IUI nevyšlo, v další MS jsme se rozhodli na další zatím nejít kvůli pracovním závazkům manžela (nedostal by se v den “D” na odběr), takže jsem femaru nebrala- 11-12 DC špinění a ovulační bolesti, 15 DC opět slabé špinění- nikdy jsem nic takového neměla, tak jsem také googlovala, o co jde, a všude jsem se dočetla, že ovulační krvácení by mělo být jednorázové ty cca 2 dny a jak to trvá déle, jde o něco jiného. V mém případě bych to viděla na hormonální nerovnováhu po té předchozí léčbě, prostě mám najednou cyklus nestandardní. Být tebou, zkusila bych brnknout lékaři, jestli je to běžné, pro klid duše- popřípadě počkat na další návštěvu...
Moje doktorka má dovolenou a zrovna dnes nemá zástup. Jinak to vypadá, že už je po všem, tak snad to nebylo nic vážnýho 🙏 Každopádně děkuji. 🙂👍
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
U ovulace muzes sppinit. Je to bezne, ja taky spinim