Ahoj holky,
okolo 7.10.2019 jsem začala potrácet kvůli zamlklému těhotenství a pokračovalo to asi 14 dní.
Okolo 23.10 jsem přestala úplně krvácet a byla jsem na kontrolním ultrazvuku a díky bohu vše odešlo samo. A odedneška opět lehce špiním a vůbec nevím čím by to mohlo být.
Budu moc ráda za vaše rady a názory.☹
@marta_kovar Rekla bych, ze je toto uplne normalni.Po potratu, at uz samovolnem ci po revizi, nastava neco jako sestinedeli a v nem je bezne, ze se deloha docistuje..Pokud mas Facebook, najdi si skupinu Zamlkle tehotenstvi, prirozeny potrat-rady, pribehy, psychicka podpora.Je tam milion prispevku, rad..
@lenka_tom Všechno právě tohle piju tak doufám, že se to dá zase do kupy. Děkuji ale za radu.🙂
@evca_w Děkuji, kouknu na to. Já jen doufám, že se nám podaří zase rychle otěhotnět.☹
@marta_kovar Já měla SP v dubnu, 2-3 týdny jsem se čistila, pár dní klid, na to došla jakoby klasická MS, v červnu jsem zase už byla těhu 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Možná máš jen rozházené hormony po potratu. Může to způsobit i zvýšený prolaktin. Zkus pít kontryhel a užívat drmek. Nebo směs podle Ludmily Mojžíšové skvěle rovná hormony.