Krvácení. Čím to může být?

marie8899
6. lis 2023

Zdravím v sobotu pozitivní ovulačni večer proběhl styk s přítelem
šla jsem se večer osprchovat a už když jsem se sprchovala jsem si všimla červené nitky ale nějak jsem to neřešila včera ráno jsem vstala došla na záchod a vypadalo to jako ms potom to ustalo ale trvá do teď nemáte některá zkušenost ?
MS mi začala 24.10. skončila 1.11 sex byl trochu jiný než na co jsem zvykla🙈 myslíte že to muže být poraněním či ?
jsem z toho divná snažíme se o druhé dítě

lencaa11
6. lis 2023

@marie8899 pokud byl sex jiný klidně to mohlo bejt od sexu pár dní než se to uzdraví

marie8899
autor
6. lis 2023

@lencaa11 doufám že mate pravdu já byla v květnu poprvé a naposledy na injekci depoprovera ale MUDr říkála že už by se mě to mělo srovnat🙈 když jsem tu injekci měla do července právě

lencaa11
6. lis 2023

@marie8899 může to bejt i od toho tělo se tě injekce zbavuje i rok pěkně dokáže rozházet cyklus uvidíte co přinesou další dny

marie8899
autor
6. lis 2023

@lencaa11 četla jsem že účinek trvá pouze 3 měsíce od injekce já na ni byla v květnu a už jsem na druhou dávku nešla měla jsem jít v srpnu ale i u ty injekce jsem špinila tak jsem zvědavá snažíme se o druhé tak uvidíme zda se podařilo vadí to nějak když lehce krvacim ?

lencaa11
6. lis 2023

@marie8899 ochrana je po dobu 3 měsíců ale v těle než se tělo dá dohromady může to trvat i rok některé ženy mají problém i otěhotnět po ní no pokud budete kravcet další dny tak je jasný že máte rozházeny cyklus možná nějaké bylinky atd...

marie8899
autor
6. lis 2023

@lencaa11 to již jsem udělala před ms která přišla 24.10 jsem pila kontryhel🙂