Krvácení 18. den cyklu. Mohla by to být nidace?

dendasubaristka
4. led 2020

Zdravím holky dnes jsem 18 den cyklu, včera jsem začala špinit a teď jak jsem byla ve sprše tak krvácet jasnou krev. Myslíte že by to mohla být třeba nidace? Minulou ms jsem měla o 2 dny dřív. Tak možná byla ovulace i dřív nevím. A bazalka dneska 37,2.

jjasmina
5. led 2020

Já měla při nidaci jen ružový flíček na intimce, jinak nic..

dendasubaristka
autor
5. led 2020

@jjasmina už jsem objednaná na gyndu,tak uvidím. Teď už zas jen lehce spinim,ale jen tak lehoučce. Tak uvidím.

dendasubaristka
autor
5. led 2020

Holky má někdo ještě zkušenost?

astyna88
5. led 2020

Nidace nebude jasna krev,spis ti klesl urcity hormon a telo spustilo menzes drive. Nebyla jsi nemocna?

dendasubaristka
autor
5. led 2020

@astyna88 no už nekrvacim,krvácela jsem jen večer ve sprše. No nemocná jsem.

jjasmina
5. led 2020

@dendasubaristka no ja když začala na jaře špinit a krvácet, u mě to nedopadlo, ale to neznamená, že u vás to bude stejné. Budu držet palce 🙂

dendasubaristka
autor
5. led 2020

@jjasmina no uvidím,buď mám rozházené hormony nebo to může být a nidace no. Tak uvidím co na té gynde mi řekne.

jjasmina
5. led 2020

@dendasubaristka
@dendasubaristka jj ono stejně vám asi jen vezmou krev jestli bude pozitivní na hcg, na ultrazvuku asi nepujde nic vidět ještě a vy ste si dělala test?

dendasubaristka
autor
5. led 2020

@jjasmina mám to dostat až za 9-10 dní,takže na test brzo. 🙂

jjasmina
5. led 2020

@dendasubaristka Tak to si myslím, že na gyndě stejně nepozná vubec nic :(

dendasubaristka
autor
5. led 2020

@jjasmina jde mi o to že mám třeba něco špatně a radši chci ať se na mě podíva. Za celou dobu žádné špinění nic a teď tohle. A dva měsíce zpět jsem zase spinila od ovulace až do ms. Takže radši chci ať se na mě podíva

kixi
5. led 2020

U me bylo krvaceni uprostred cyklu znamkou ovulace...dokonce jsem tak otehotnela...

jjasmina
5. led 2020

@dendasubaristka jj to si určitě zajděte 🙂

dendasubaristka
autor
5. led 2020

@kixi a to jste měli sex přímo v den krvácení?

kixi
5. led 2020

@dendasubaristka meli 😀 protoze jsem nechtela prosvihnout ovulaci ... Navic to bylo po skoro dvou letech snazeni, takze rychla akce 😁

dendasubaristka
autor
5. led 2020

@kixi ty jo no. Já právě nikdy při ovulaci nekrvacim. Takže jsem to za ovulaci neoznačila,hlavně byla bazální teplota 37,2. Což je na ovulaci taky hodně. Takže to u mě asi ovulace být nemůže. A podle čeho jsi věděla že to je ovulace a třeba něco jiného ne? Měřila jsi teplotu, testy nebo tak?