Zdravím holky dnes jsem 18 den cyklu, včera jsem začala špinit a teď jak jsem byla ve sprše tak krvácet jasnou krev. Myslíte že by to mohla být třeba nidace? Minulou ms jsem měla o 2 dny dřív. Tak možná byla ovulace i dřív nevím. A bazalka dneska 37,2.
@jjasmina už jsem objednaná na gyndu,tak uvidím. Teď už zas jen lehce spinim,ale jen tak lehoučce. Tak uvidím.
Holky má někdo ještě zkušenost?
Nidace nebude jasna krev,spis ti klesl urcity hormon a telo spustilo menzes drive. Nebyla jsi nemocna?
@astyna88 no už nekrvacim,krvácela jsem jen večer ve sprše. No nemocná jsem.
@dendasubaristka no ja když začala na jaře špinit a krvácet, u mě to nedopadlo, ale to neznamená, že u vás to bude stejné. Budu držet palce 🙂
@jjasmina no uvidím,buď mám rozházené hormony nebo to může být a nidace no. Tak uvidím co na té gynde mi řekne.
@dendasubaristka
@dendasubaristka jj ono stejně vám asi jen vezmou krev jestli bude pozitivní na hcg, na ultrazvuku asi nepujde nic vidět ještě a vy ste si dělala test?
@jjasmina mám to dostat až za 9-10 dní,takže na test brzo. 🙂
@dendasubaristka Tak to si myslím, že na gyndě stejně nepozná vubec nic :(
@jjasmina jde mi o to že mám třeba něco špatně a radši chci ať se na mě podíva. Za celou dobu žádné špinění nic a teď tohle. A dva měsíce zpět jsem zase spinila od ovulace až do ms. Takže radši chci ať se na mě podíva
U me bylo krvaceni uprostred cyklu znamkou ovulace...dokonce jsem tak otehotnela...
@dendasubaristka jj to si určitě zajděte 🙂
@kixi a to jste měli sex přímo v den krvácení?
@dendasubaristka meli 😀 protoze jsem nechtela prosvihnout ovulaci ... Navic to bylo po skoro dvou letech snazeni, takze rychla akce 😁
@kixi ty jo no. Já právě nikdy při ovulaci nekrvacim. Takže jsem to za ovulaci neoznačila,hlavně byla bazální teplota 37,2. Což je na ovulaci taky hodně. Takže to u mě asi ovulace být nemůže. A podle čeho jsi věděla že to je ovulace a třeba něco jiného ne? Měřila jsi teplotu, testy nebo tak?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já měla při nidaci jen ružový flíček na intimce, jinak nic..