Krvaceni ca. 14 dní před MS
Dobrý večer ve spolek, přemýšlím skoro celý den jestli sem napsat nebo ne a nakonec má zvědavost vyhrála (třeba máte některá podobnou zkušenost). Vím, že nikdo z vás do mého těla nevidí, takže se chci spíš vypsat a možnâ uklidnit. Poradit.
Takže začnu asi tím, že se o miminko snažíme už asi dva roky. Už asi 14 dní bereme s partnerem Fertility Blend pro páry. Poslední MS jsem měla: 3-9.2. (Ms cyklus mám v průmęru dlouhý: 35 dní (občas 32). Pozitivní Ovul. Test: 21. 2. (večer) druhý den dopoledne a v prūběhu dne druhá čárka na ovul. testu sotva viditrlná. a další MS mám vypočítanou na 9-10.3. A k mému problému. Před dvěma dny ráno jsem slabě špinila + slabé nitky (normálně moc nešpiním) a večer jsem na toal. papíru měla červenou krev. A to samé dnes. Ale nepotřebuji vložku ani tampón a je to jen po utření a někdy taky ne. Teđ večer jsem na papíře měla i takový černý drtek. Tak nevím jestli mi Fertility Blend rozházel cyklus a je to menstruace nebo ne. Ale zase jsou to jen vitamíny. ( Užíváte někdo??? ) Jsem zmatená. A mám nafouklé břicho . Vêtšinoi tři dny před MS s prominutím sezeru na co přijdu. Takže bezpečně poznám kdy přijde. Ale teď se poslední tři dny do jídla musím nutit, abych vūbec něco sněla a nemotala se mi hlava.
Máte někdo zkušenost? Užíváte Fertility Blend? Děkuju.
PS: Ještě mě v břiše jakoby šimrá a dost bodá.
@erenis muze to byt i nidace-uhnizdovani. Tak drzim palecky.
@absintka19 Keeez by, ale na to by bylo asi jeste moc brzy ;)
@priefi To nechtenstvi... to jsem nemyslela jako ze by bul priznak tehotenstvi, le spis jsem narazela na to, ze pred Ms sezeru vsechno co vidim a ted nic. 🙂. A kdyby to bylo ovu krvaceni, byla bych jedine rada. 🙂 aspon bych poznala kdy mam Ovu i bez zbesileho testovani ;D a kontrolovani tech blaznivych carek :(
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@erenis na tehu je jeste brzy, pokud se vajicko oplodnilo, je teprve na ceste do delohy. Jelikoz roste, kdyz cestuje, nektere zeny citi jeho pohyb, poboliva je podbrisek. Krvaceni, o kterem jsi psala vypada na krvaceni ovulacni, nekdy nektere zeny ho maji. Vitaminy mohly trochu pomoci hormonum, ty udelaly silnejsi prubeh ovu a kvaceni bylo na ceste. Hlavne jeste netestuj, budes mit negativni test, i kdyby to bylo na dobre ceste. Testni nejdrive 14 dni po ovulaci, driv to nema smysl. Nejlepsi je testnout az po vynechani ms, pokud chces driv, tak si kup digitalni clearblue, ten to odhali driv. Pozitivni test ovsem neni vyhra, tehu muze byt neprosperujici, zalezi jak roste hladina hcg. Nektere budouci maminky si pak delaji co 2 dny klasicke testy, aby videly, zda carka sili. Kdyby nesilila a byl by porad slaby duch, je neco spatne. Kdyby pocity v podbrisku byly prilis neprijemne, vyhledej lekare, je nebezpeci mimodelozniho. Co se tyce nechutenstvi, urco to neni tehu, max Tvoje psychika, nebo vitaminy Ti nesedi. Na tehu priznaky je jeste cas, ty se projevuji az s rostoucim hcg. Preji hodne stesti 😊