Křivka BT. Co na ni říkáte?

nikishkaaaa
28. dub 2020

Prosím, co říkáte na tuto křivku, měřenou vždy ráno v ústech. Podle ovulačních testu měla být ovulace 25.4. myslíte, že by to podle křivky mohlo být? Zdá se mi malý nárust teploty :( děkuji

aselluska
28. dub 2020

chce to více údajů, při cyklu kdy se zadařilo byl graf jiný, po ovu skákal a teploty nebyly příliš vysoké, ale dej tou ještě pár dní ... držím palce

zikisek
28. dub 2020

těžko říct.. z tohodle se nic nevyčte ještě... Na závěry je moc brzy. Posílám můj graf když se zadařilo.

kocila
28. dub 2020

@nikishkaaaa kdy presne jsi mela ovůacni test pozitivni?

nikishkaaaa
autor
28. dub 2020

@kocila 24.4.

kocila
29. dub 2020

@nikishkaaaa podle teploty jsi mela ovulaci prave 24.4. a i apka ti ji tam vyznacíla

nikishkaaaa
autor
29. dub 2020

@kocila omlouvam se, jsem v tom nezkusena, ale nemela by byt ovulace posledni nizka namerena teplota, tedy 25.4?

kocila
29. dub 2020

@nikishkaaaa ano mas pravdu,spatne jsem si precetla datum,ale u tebe by to melo byt 23.4.,coz nesedi s ovulacnimi testy..nedala jsi do apky pozitivni test 24.4. a proto ti apka ti vyznacila nesmyslene 24.4.ovulaci...
Nemas jeste ovulacni testy vyfocene dni po dni?

nikishkaaaa
autor
29. dub 2020

@kocila asi mas pravdu, kdyz dam do appky pozitivni test, tak to vyznaci ovulaci hned ten den. A ta po pozitivnim testu nastava az za 24 az 48 hodin.

nikishkaaaa
autor
29. dub 2020

@kocila jinak tady jsou pozitivní ovu testy od ruznych firem ze dne 24.4. Tzn. Ovulace podle nich nastava za 24-48 hod. Tedy 25.4. Moc ti dekuji za pomoc!!!

kocila
29. dub 2020

@nikishkaaaa no,z testu se spatne usuzuje,musi byt stejna znacka,protože kazdy test ma jine barvivo,ale pokud bych byla objektivni tak 3 ze shora bych brala jako pozitivni...je pravda,ze po pozitivnim testu se ovulace dostavi i za 48hod,,ale take i za 12Hod...
Jaka je dnes teplota?

nikishkaaaa
autor
29. dub 2020

@kocila 36.74

kocila
29. dub 2020

@nikishkaaaa stejna jako vcera 😀...po ovulaci jsi a snazeni bylo radne,tak ted jen cekat👍🍀

nikishkaaaa
autor
29. dub 2020

@kocila vše nasvědčuje podle mě tomu, že ovu byla 25.4. Soudím podle testu, teploty i ovulačního hlenu. Jen se mi zdá, že po ovulaci se drží teplota stále nějak nízko? Měřím 1. měsíc, tak jsem z toho taková zmatená. Strašně Vám ještě jednou děkuji, že se mnou ztracíte čas! 🙂

nikishkaaaa
autor
29. dub 2020

@kocila děkuji!!! <3

kocila
29. dub 2020

@nikishkaaaa kazda ma krivky jine,nemuzes srovnat s idealnimi krivkami..pokud jsi pozorovala i plodny hlen (bilek,hodne mokro),tak telo hezky funguje...zitra ti teplota klidne muze stupnout nebo se drzet,ted se vytvari zlute telisko a progesteron,ktery se z nej tvori (teplota stoupa) se jeste zvysi...ted mer dal,aby sis prvni mesic overila lutealni fazi cyklu (po ovulaci),kdyz bude aspon 12dnu,tak je vse ok..Drzim palce,at ce tento cyklus vitezny👍

nikishkaaaa
autor
29. dub 2020

@kocila jste skvělá! Děkuji za radu i milá slova. Krásný den! ⚘

hermij
29. dub 2020

@nikishkaaaa Ano ano, ovulka krásně proběhla, jen není křivka úplně typická, tak to tam hnedka nemusíš vyčíst. Jak píšeš nahoře některé internetové mýty, tak přesně o nich se dozvíš víc v tom materiálu, jak jsem Ti předevčírem sdílela 😉 Odkaz mám a profilu. Držím pěsti 🙏