Krevní testy na AMH. Jak to pokračuje dál se špatným výsledkem?

pupik26
3. zář 2020

Ahoj holky dnes som bola ako samoplatce na krevních testech na AMH chci se zeptat zda ste některá zvas bola jak to pokračovalo dal ked vám vyšli špatně výsledky dekuji

levandulka_fialova
3. zář 2020

@pupik26 Já byla před 4 měsíci, AMH 0,2, hned další cyklus nasadil dr. Clostylbegit, pak injekce Ovitrelle, pokaždé krásný 1 folikul, k tomu další menší, zatím se ale ještě nezadařilo (nespolupracující spermie 😀).

pupik26
autor
3. zář 2020

@levandulka_fialova dekuji za spravu zeptám Sa a aka je dobra hodnota řečeno ze je v poradku

eviks
3. zář 2020

@pupik26 to zalezi kolik ti je let. Kolik ti vyslo?

levandulka_fialova
3. zář 2020

@pupik26 Orientačně takto:

pupik26
autor
3. zář 2020

@eviks no já si mám na výsledky zavolat příští stvrtek a je mi 32

pupik26
autor
3. zář 2020

@levandulka_fialova dekuji tak su zvedava jak mi to dopadne snad budu mat hodnotu v poradku

levandulka_fialova
3. zář 2020

@pupik26 Hlavně nestresovat, když to nebude super a poradit se s doktorem 😉. Už jsem četla i o případech, kdy s hodnotou 0,1 paní otěhotněla přirozeně. Mně dr. řekl, že prostě vajíček je málo, bude více anovulačních cyklů než s ovulací, ale klidně za 2 roky může 1 ovulace proběhnout přirozeně. Dnes se už dá řešit spousta věcí.

pupik26
autor
3. zář 2020

@levandulka_fialova dekuji za povzbuzení 🙂

eviks
3. zář 2020

@pupik26 tak uvidis, co ti vyjde. Potom se poradit s doktorem. Pokud by vysla nizka hodnota, moc bych neotalela a trochu tomu pomohla...

pupik26
autor
3. zář 2020

@eviks dekuji za rady

jednaholkaa
3. zář 2020

@pupik26 Ja jsem se ridila timto.. Kdyz jsem na to sla ve 36 letech jako samoplatce, vyslo mi 2,3..

pupik26
autor
3. zář 2020

@jednaholkaa dekuji

pupik26
autor
10. zář 2020

Ahoj holky tak my dnes doktor řekl ze hladinu AMH 7,5 co si o tom myslite

levandulka_fialova
10. zář 2020

@pupik26 A jdeš ještě na nějakou konzultaci? Nechci tu házet nějaké diagnózy, ale v té poslední tabulce od @jednaholkaa píší, že vysoká hladina může značit PCOS. Ale nemám zkušenost, já mám zase nízkou hladinu. Prober to s dr.

uzivatelkapetra
10. zář 2020

@pupik26 může být pcos, má to kupa holek, mě nevyjímaje, měla jsem snad přes 13, už si nepamatuji.
Může pomoct i jen clostil, v případě pcos i laparoskopie.
Neboj se nic 🙂

pupik26
autor
10. zář 2020

@levandulka_fialova no doktor mi řekl ze to je v norme ze mám hodne vajíček ale ze se neurčuje či su kvalitní tak skusim jed ještě k svému gyn.sa ho zeptat co by mi doporučil

pupik26
autor
10. zář 2020

@uzivatelkapetra dekuji za odpověď uvidím co mi ještě dal muj doktor

jednaholkaa
10. zář 2020

@pupik26 Tak vysokou mela kamoska a otehotnela az pres ivf. Zkusila bych treba Inofolic..