Zdravím holky,chci se zeptat měl to někdo jako příznak těhotenství. Nikdy jsem to nezažila. Mám to poprvé. Z ničeho nic mě šíleně zabolí jakoby u třísla. Taková křeč až si musím sednout. Stálo se mi to jednou předevčírem,včera za den asi 5x a teď ráno zas. Nikdy jsem to nezažila a říkám si jestli to nemůže být náznak těhotenství jestli to některá neměla.
@dendasubaristka to je blbina přeci.Neříkám že nejsi těhotná, ale tohle příznak fakt není..
@keksikova1 tak nevím kdyz jsem to hledala,tak mi to vyskočilo že to může být příznak. Tak mě zajímalo jestli to tady tak někdo měl
Mám křeče tříslech normálně 😉
@aselluska jako normálně během cyklu? Já to nikdy neměla, až teď poprvé.
všechno je jednou poprvé 🙂
Na to ti odpoví test.
příznak by to být neměl.. měla jsem něco podobného dva roky zpět, volala jsem na gyndu a sestřička mi řekla, že křeče být nesmí.
Nesmysl. 🙂
Nechci strašit ale mě bolela třísla a měla sem mimoděložní
@lilienelli a co to bylo ses dozvěděla?
@nikinu a ukáže to test to mimoděložní taky ?
@dendasubaristka test ti ukáže, pouze jestli jsi těhotná, nebo ne. Tzn.ze je přítomno HCG v moči.
Koukám že zachvilku bude příznak těhotenství i kýchání 😂 i kdyby si byla,my to nevyvestime,zkus těhotenský test nebo kartarku😁
@dendasubaristka ne nedozvěděa, pak to přešlo, normálně jsem dostala menzes.. já si myslím, že to třeba bylo biochemické - tzn. že jsem třeba byla , ale odešlo to s menstruací a proto je blbost si dělat ty testy před termínem menzes. od té doby se to nikdy nestalo už.
@lilienelli jo aha 🙂 proto test ještě nedělám, protože je brzo. Díky za odpověď 🙂
@dendasubaristka jj já měla krásný dvě čárky
@nikinu no tak uvidím co bude. Nechám se překvapit. Popravdě po tak dlouhé době co se snažíme,bych brala i to mimoděložní. Aspoň bych věděla že se konečně povedlo,sice špatně,ale povedlo a jde to. 🙂
@nikinu a test sis dělala až po vynechání menstruace nebo dřív?
@dendasubaristka taky se nám to povedlo až po roce a něco a teď už je to tři roky od toho mimodelozniho a teď nam to zas nejde chodíme už teď do CARu...testy sem si dělala až po vynechání já nechtěla ale přítel že jo že mám jet pro test a měl pravdu nakonec sem do nemocnice přijela za pět dvanáct a jsem bez jednoho vejcovodu a letos mi ještě zjistily endometriózu
@nikinu páni dohromady teda 4 roky :o no mi to máme dva roky v září a během toho ani jeden náznak že bych mohla být těhotná no. Všichni říkají že si to dělám psychikou a po pravdě tomu i věřím. Od minulého cyklu už jsem se srovnala a neřešila ovulaci. Tento cyklus už vůbec ne. A nic sem neřešila. Až teď v pondělí mi začali ty zvláštní bolesti které jsem za ty 2 roky nezažila a proto mě to zajímalo. A jak to psychicky zvládáš
@dendasubaristka kdybych neměla takovýho přítele jak mám tak bych to asi nedala ale jinak jsem úplně v poho 😊
@nikinu tak to je super. Přeju ať se brzi zadaři 🙂
@dendasubaristka děkujeme 😊 tobe též přeji ať se brzy zadari 😉
Tak ja jsem mela opakujici se krece v trislech nekolikrat denne. Po tydnu jsem to uz nevydrzela a sla k doktorovi. Byl to zanet mocaku.
@dendasubaristka myslim..ze kazda muzeme mit jine priznaky.....a ano..jak uz nekdo psal..i nachlazeni muze byt priznakem zacinajiciho tehotenstvi...jsme kazda uplne jina a individualni...takze i priznaky budou individualni....uvidis..zalezi kolikaty dpo jsi a pak zkus test...
@vendelinka08 no člověk se prostě nemůže nikdy spolehnout na to že to nebo to je příznak no. Musím vydržet do ms. Ta má přijít v úterý.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Nikdo nemá zkušenost?