Ahoj holky,mam 4 dny po ovulaci a od te doby mě stále poboliva podbrišek,takove křeče do vaječníků,beru druhy měsíc inofolic,zatim jsem to ještě nikdy nezpozorovala...máte nekdo zkušenost? Předem děkuji
@jasemin26 mi teda krev neukapla ani jednou pri uhnizdeni, ovsem kdyz nepocitam pozdeji spineni diky hematomu (a bohuzel i jednou spineni diky sp). Resp.u syna bez kapky krve, pak spineni od 5+5 a v 6+2 sp a ted spineni od 5+5 par dni diky hematomu a od te doby nastesti vse v poradku a ted uz jsem ve 29tt
Taky jsem měla křeče jako ty po ovulaci a jsem v 11 tt 🙂 A vůbec, ale vůbec jsem nešpinila 🙂
@jasemin26 ono to je tak, ze oplodnene vajicko roste a cestuje, nektere zeny to citi, protoze hodne vnimaji sve telo. Pak je druha vec a to je zahnizdeni, ja ho citila docela hodne a culila se na vsechny strany a rikala manzelovi, ze se asi mimi zakousava (bylo to cca 2 dny pred terminem ms). Par dnu po terminu ms jsem na testu objevila // 😊 A u syna jsem taky citila uhnizdeni a v den terminu ms jsem objevila //. Testovala jsem hned v den terminu, protoze to bylo moje prvni testovani a byla jsem zvedava, jak to funguje 😅
Ja mela asi od 6dpo pichani v pravem pobrisku lezi mi zu z toho 4mesicni miminecka. 🙂
@baraskaska to je krásný🙂 to gratuluji...take už bych chtěla najit 2 // 😉
@jasemin26 *miminecko
Dekuji, a preji at tam brzy jsou ty // 🙂
Zdravím, mám stejnou zkušenost jako vy. Jsem cca 11-12 den po ovulaci. Beru prvni měsíc nosifol a teď poslední týden mi chvilkama začne šílená křeč v podbřišku. Tak nevim jestli je to tim nosifolem nebo mám hledat problém někde jinde. 🤔🙄
@abigail123 tak uvidite....take nevim...treba se vam zadarilo👍
@jasemin26 Uvidíme, ale spíš to vidim bledě. Držím palce i vám, ať to vyjde. ✊
@abigail123 no uvidime,taky bych se rada uz dockala... vy se snažíte dlouho?
@jasemin26 Zhruba od nového roku, ale teď jsem se na to nejak upla. Zkoušela jsem ovu testy a nasadila právě ten nosifol.
@abigail123 tak to mame podobné...my se snažíme od února....a mam pocit ze kazdy mesic touzim vic a vic abych uz nasla dve carky....delam ovu testy a beru inofolic..ale zatím nic..doufám a preji si aby se každé snazilce brzy splnilo to prani
@jasemin26 Přesně tak a když po každém snažení menstruace dorazí jsem z toho mrzutá. Snad se co nejdříve podaří. Budu držet palce. ✊🙂
Já jsem to u dcerky měla tak, prvně křeče,pak 3 dny špinění a pak žádná MS a pozitivní test 😊 Teď se snažíme o druhé a měla jsem to samé,ale přišla hrozně silná MS,tak asi něco bylo špatně 😔
@abigail123 přesně vim o čem mluvite👍 take držím palce
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@jasemin26 ja citila tlaky a pak jsem byla tehu 😉