Ahojte, chci se zeptat, zda se vam podarilo otehotnet i pri kratkem menstruacnim cyklu 21 dni? Dekuji za odpoved.
Ano, 3x.
Byt tebou bych chodila na gyndu na folikumetrii, někde je to placené, abys věděla a měla potvrzenou ovulaci. A gyndarka ti může dat i progesteron, abys měla delší ms cyklus. Poradila bych se s doktorem.
Není důležitá celková délka cyklu, ale dostatečně dlouhá doba od ovulace po menstruaci, ale mám jen vyčteno, osobní zkušenost nemám.
@lenerka1 je to tak, luteální fáze by měla být myslím cca 12 dnů.. vlastně pokud na testu uvidíš ducha třeba už 9/10DPO, tak minimálně tuhle dobu potřebuje vajko na uhnízdění..
Počítám tedy, že při cyklu 21 dnů, by ovulace měla být cca 9.-10. den cyklu.. určitě bych to zkonzultovala s dr.
Ja jsem po prvnim porodu mela cykly kratsi a taky kratsi lutealni fazi. Idealni je vysledovat kdy je ovulace, ja jsem merila BT. Zjistila jsem, ze LF mam 9 dni, zacala jsem podporovat jeji prodlouzeni. Po 2mesicich se prodlouzila na 11dni a otehotnela jsem uz takhle 2x 🙂
Ano, dvakrát. Do prvního těhotenství jsem měla cyklus 21 dní, do druhého těhotenství pak 22-24 dní. Poprvé po třech měsících, podruhé hned. Pokud se nedaří více než půl roku/rok (i dle věku), tak bych to konzultovala s lékařem. Držím palce.
@veronka_123 zdravím, a mohu poprosit jak jsi ji prodloužila? Já začala brát drmek. Každý tvrdí užívání jinak. Já se rozhodla, že do ovulace budu brát 2 tabletky a od ovulace 1 tabletku. Nemáš s ním zkušenosti? ☺️
@safulik drmek vzdycky az po potvrzene ovulaci 🙂 je to podpora produkce progesteronu. Cely cyklus se uziva v obdobi menopauzy. Jinak cely cyklus jsem uzivala pyridoxin a do ovulace tinkturu z jerabu ptaciho 😊
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já měla cyklus 25 dní, jeden měsíc jsem vysledovala kdy mám asi tak ovulaci a pokaždé se povedlo na druhý pokus. Dvakrát to dopadlo špatně, ale to je věc jiná. Myslím, že délka cyklu na to nemá žádný vliv. Záleží zda je ovulace a kdy, při kratších cyklech bývá brzo. ☺️