Kotvičník, kontryhel, maliník...S čím máte zkušenost vy?

kadz
25. únor 2023

Zdravim 😀, mate někdo zkušenost s bylinkami na podporu tehotenstvi? Nebo co kdo pijete a uzivate?

lipline
25. únor 2023

@kadz od příštího cyklu mám nachystanej kontryhel, malinik, a drmek

adruska27
25. únor 2023

@kadz ahoj, já pila kontryhel a tento cyklus zkouším rozkvět indiánky, což také obsahuje kontryhel, ale jelikož mám do toho i gynex a další vitaminy, tak nemohu říct, co mi zabralo, ale zabralo to ve změně cyklu, vrácení ovu, zmírnění bolestí atd 😅

sorboni30
25. únor 2023

@kadz díky bylinkam jsem si vyčistila tělo a otěhotněla ve 38 letech přirozeně do půl roku. Předtím 8 let zpět jsem musela podstupovat 5x ivf než se zadařilo. Takže ano doporučuji, ale spíše najít paní která namíchá přímo na tělo 😉

teenyel
25. únor 2023

Me bylinky vzdy pomohly. Ted jsem pred otehotnenim pila do ovulace kontryhel a malinik + uzivala listovku.

lenkalubina
25. únor 2023

Kontyhel jsem pila po potratu na srovnání cyklu a super. Na otěhotnění mi nepomohlo nic🤷‍♀️

janina228
25. únor 2023

@kadz Kontryhel za mě super na srovnání cyklu. Koukni ale kdy se má pít.. myslím, že po ovulaci už ne..

kadz
autor
25. únor 2023

@sorboni30 to je parada! Ja zkousim prvni v 36 😔 bohuzel spatny vyber partneru a ted konecne nejlepsi chlap na svete 😀 ale bojim se, ze to pujde blbe.. 20 let sem brala antinu a svoje telo teprve ted poznavam 🤦. Pul roku se snazime.

kadz
autor
25. únor 2023

@janina228 Ja ho pila 5 mesicu kazdej den 🤦 rozhodilo mi to menzes. Ted ho piji jen do ovu. A prokladam to kotvičnikem.

kadz
autor
25. únor 2023

@teenyel i ten malinik jen do ovu?

janule0123
25. únor 2023

@kadz já si objednana podle recenzi drmek… a byl tak účinný, ze než jsem si pro nej šla… tak jsem byla těhotná 😂 jinak inofolic…kontryhel me nepomohl … ale každý ma svoje.. takže kazdymu pomůže něco jinyho .. na ten inofolic bylo hodně dobrých recenzi od kamosek

teenyel
25. únor 2023

@kadz myslim, ze by se po ovu nemel, co jsem cetla. Takze jsem pila oboji jen v prvni pulce cyklu.

lipline
25. únor 2023

@kadz kontryhel je lepší prej jen do 12DC aby pak se mohla chystat ovulace a malinik klidne až do ovulace, po ovulaci ani jedno ;)

kadz
autor
25. únor 2023

@teenyel kontryhel sem taky cetla.. ale i kotvicnik? To sem se nikde nedocetla 😯

sorboni30
25. únor 2023

@kadz já to chápu...protože jsem na tom byla stejně.. přirozeně jsem otěhotněla a nynějším partnerem 😉🤭 a mám to stejně. Super chlap. Malou zbožňuje a i mě syny. Dokonce kluci ho mají radši než vlastního otce 😶 Vše se děje jak má..

teenyel
25. únor 2023

@kadz kotvicnik nevim, ale malinik pry take. Kotvicnik u nas zkousel jednu dobu uzivat manzel, ale nevydrzel u toho. Ale to bylo z jinych duvodu, nez kvuli mimcu.

klaravod
25. únor 2023

@kadz já teď od 1dc užívám drmek,pupalku,pak listovku, fertility blend,vitamíny od elasti-q plus melatonin a hairaktiv,ale to k doplňkům na snažení nepatří 😅 pak ještě lubrikant na podporu ,1-10dc kontryhel a i kotvičník... Jsem zvědavá jestli to zabere, snažíme se od září o druhé, první jsem ještě do prosince kojila... Manžel maccu a kotvičník
Není toho moc? 😁😅