Kontryhel - dřívější ovulace a jeho další účinky?

macondra
7. bře 2019

Hezký den, děvčata!
Jdu si k vám pro radu. Začala jsem pít čaj z kontryhele a mám pocit, že mi šoupnul ovulaci. Zatím jsem jí nijak nesledovala, teď poprvé a zrovna když je manžel pryč, ale ukázalo mi to pozitivní test 10 DC. Mám pocit, že jsem dřív ovulovala později. Přitom mám Cyklus naprosto pravidelný, jako hodinky 🙂 29 dní.. máte s tím zkušenosti?

Na co ještě kontryhel působí? Můj doktor si myslí, že mi možná trochu zlobí žluté tělísko, někde jsem četla, že i na to by mohl být, ale nemůžu to už najít...

Chtěla bych si jen hezky přirozeně zlepšit funkci dělohy a maximalizovat tak šanci na úspěch :D

díky moc

M.

poah
Autor odpověď smazal
Zobraz
cilkat
7. bře 2019

Já ho pila, když se mi začala vracet MS při kojení - krvácení i v půlce cyklu a strašný výkyvy nálad. Srovnal to, ale taky oddálil návrat MS o skoro půl roku. Takže, že posune ovulačku, bych věřila. (Ps: obě těhotenství mám zhruba z desátého dne cyklu, ač mám déku cyklu 33 dní.). Bohužel o mechanizmu účink nejsem schopná nic rozumného najít, má tak široké půsbení, že z toho nejsem nijak moudrá.

macondra
autor
7. bře 2019

@cilkat všude se píše něco jiného. takže jsem z toho jak jelen 🙂 tak uvidíme.. horší by bylo mít ovulaci někde za polovinou. to jediné jsem si stačila najít 🙂 děkuji moc!

macondra
autor
7. bře 2019

@poah aha, no tak to jsou horší účinky než u mne. Člověk si řekne "bylinka" a ono to teda umí udělat pěknou paseku..