Ahoj tento týden mám plodné dny a 1.7 mě čeká kontrola u doktora. Menses mám dostat 5.7 myslíte si že by z krve mohli poznat zda jsem těhotná nebo na to je ještě brzy. Díky 🙂
Kontrola u gynekologa? Spis je otázka, proc by ti chtel nabirat krev... jasne muzes říct pred 10 nebo kolika dny jsem mela nechraneny styk v plodnych dnech, ale to neni moc důvod k odběru na hcg, ještě nebudes mit ani zpoždění ms v te době.
@ireniq řeknu vám proč chci odběr krve ačkoli by stačilo napsat ano je možné že by test z krve něco prokázal. Inu jde o to že beru nějaké prášky na bolesti a nerada bych je brala v době gravidity a ráda bych rovnou třeba změnila léky 🙂 tak proto mě zajímá zda by test z krve již něco ukázal ;)
Ptala jsem se ne že bych chtěla vyzvidat, ale spis proto, že hodně lidi si představuje, že z "krve" se dá poznat kde co - ano dá, ale v laboratori vysetri jen to, co si ten doktor zaskrtal na zadance, např pokud chce praktik treba krevní obraz a dalsi testy v rámci prevence, z toho se těhotenství nepozna. Upřímně stejně si myslim, že řekne, ať si při zpoždění uděláte test, ale za zeptani nic nedáte 😉 nebo je možnost jít jako samoplatce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Z krve by to šlo poznat pokud bude ovulace tak jak má bejt