Kontrola. Mohlo by už jít poznat těhotenství z krve?

19. čer 2024

Ahoj tento týden mám plodné dny a 1.7 mě čeká kontrola u doktora. Menses mám dostat 5.7 myslíte si že by z krve mohli poznat zda jsem těhotná nebo na to je ještě brzy. Díky 🙂

lencaa11
19. čer 2024

Z krve by to šlo poznat pokud bude ovulace tak jak má bejt

ireniq
19. čer 2024

Kontrola u gynekologa? Spis je otázka, proc by ti chtel nabirat krev... jasne muzes říct pred 10 nebo kolika dny jsem mela nechraneny styk v plodnych dnech, ale to neni moc důvod k odběru na hcg, ještě nebudes mit ani zpoždění ms v te době.

autor
19. čer 2024

@ireniq řeknu vám proč chci odběr krve ačkoli by stačilo napsat ano je možné že by test z krve něco prokázal. Inu jde o to že beru nějaké prášky na bolesti a nerada bych je brala v době gravidity a ráda bych rovnou třeba změnila léky 🙂 tak proto mě zajímá zda by test z krve již něco ukázal ;)

ireniq
19. čer 2024

Ptala jsem se ne že bych chtěla vyzvidat, ale spis proto, že hodně lidi si představuje, že z "krve" se dá poznat kde co - ano dá, ale v laboratori vysetri jen to, co si ten doktor zaskrtal na zadance, např pokud chce praktik treba krevní obraz a dalsi testy v rámci prevence, z toho se těhotenství nepozna. Upřímně stejně si myslim, že řekne, ať si při zpoždění uděláte test, ale za zeptani nic nedáte 😉 nebo je možnost jít jako samoplatce.