Konečně jsme se dočkali

dolvini
12. čer 2024

Ahoj všem, konečně jsme se po cca 2 letech snažení a jedné nepodařené inseminaci, dočkali pozitivního TT😍problém byl už delší dobu, že mi museli odebrat jeden vejcovod, z důvodu srůstů...podle doktorů, přirozenou cestou to nepůjde...
A, v pondělí jdu na gyndu, aby jsme si vše potvrdili a pevně věříme a doufáme, že bude vše v pořádku❤️
Člověk to musí vypustit z hlavy a ono se doopravdy poštěstí, už jsem tomu vůbec nevěřila, pak si to srovnala v hlavě a ejhle dvě //😍 všem co se taky snažíte, držím palce👍❤️

pampeliska1313
12. čer 2024

🍀🍀🍀🍀

rwk
12. čer 2024

@dolvini moc gratuluji a preju hlavne zdravi a stálé pozitivni rozpolozeni🍀❤️

dolvini
autor
12. čer 2024

@rwk mockrát díky❤️

dolvini
autor
16. čer 2024

@pampeliska1313
@rwk

Tak bohužel holky, dnes mimčo (embrio) odešlo 😢
Druhý den po pozitivním TT, jsem měla občas slabší, nepatrné špinění, po telefonu se sestrou od gynekologa mi doporučila ať si koupím Ascorutin, to se zlepšilo a včera najednou divné bolesti, občas silné špinění a dnes ráno jsem měla na toaletním papíru takový slizký váček a krev😢k Dr.zítra půjdu podle plánu, ale bohužel bez mimča😞

rwk
16. čer 2024

@dolvini Zlatoooo, to me moc mrzi😔
Ale alespoň vis, ze přirozeně to jde☝️🥰

dolvini
autor
16. čer 2024

@rwk přesně tohle, jsem si taky říkala👍snad se nám zase brzy zadaří a s veselejším koncem😞❤️

linusha
16. čer 2024

@dolvini držím pěsti aby jste se co nejdříve dočkali 🍀 my na tento zázrak čekali dlouhých 10 let, kdy cesta byla velmi trnitá a nyní nám tu spinká skoro 5 měsíční uzlíček štěstí a mám mnoho dní kdy se na ni nemohu vynadivat.😊

dolvini
autor
17. čer 2024

@linusha děkuji❤️
Pane jo, tak to jste měli tedy opravdu dlouhou cestu😱 gratuluji, že se vám zadařilo a ať vám dělá holčička samou radost a hlavně zdraví🥰

dolvini
autor
17. čer 2024

@rwk
@linusha

Tak dnešní kontrola na gyndě... odběry krve, jaké jsou hodnoty HcG, výsledky zítra a v pondělí znovu kontrola a odběry, je to mimoděložní těhotenství😢pokud neodejde samo, budu muset na operaci😢

rwk
17. čer 2024

@dolvini Jej, to je ta horší varianta.
Mě neteri zjistili před měsícem taky mimodelozni a hned ji dali tabletu. Vejcovod v pořádku s vše odešlo přirozeně 🙏
Nechapu, proc to u Tebe taky nezkusi🤔😔
Nemusela bys riskovat vejcovod

dolvini
autor
17. čer 2024

@rwk to slyším poprvé a ani mi gynekolog nic takového vůbec neřekl🤔🫤
No právě že jsem z toho nervózní, když mám jen jeden, tak přijít už o ten jediný, by bylo pěkně na nic😞
Zítra budu volat na ty výsledky, tak se na to zeptám, děkuji za informaci👍❤️

petramana
17. čer 2024

neni to nejaka blbost? jako pri mimodeloznim cekat jestli to neodejde samo? vzdyt to muze prasknout a zacit krvacet do bricha...

dolvini
autor
17. čer 2024

@petramana jsme s Dr.domluvení, že si zítra ještě řekneme a vše dořešíme hlavně podle výsledků HcG...

rwk
18. čer 2024

@dolvini Ahoj, tak jak jsi dopadla a doktora?

dolvini
autor
18. čer 2024

@rwk ahoj, dnes jsem volala na výsledky a HcG mám 113...v pondělí jdu ještě na kontrolu, ultrazvuk+krev a pokud to bude stále blbé, tak nástup do nemocnice😢pochybuji, že by odešlo samo, už skoro ani nešpiním, jen trochu jako na konci MS... čekám kdy se provalim, ale už tomu nedávám vůbec naději, jsem psychicky vyřízená...

mydlova
18. čer 2024

@dolvini hcg je špatně? Podle čeho víš ze je to mimodelozni?

dolvini
autor
18. čer 2024

@mydlova doktor mi dělal předevčírem ultrazvuk a děloha je v normálu, na pravé straně viděl něco, dle čeho usoudil, že se může jednat o mimoděložní těhotenství, že tam je nějaký útvar (váček) dnes jsem i pochopila podle HcG, že to tak je...i TT, co jsem si naposledy dělala, tak čárka dost slábne...

dolvini
autor
24. čer 2024

Ahoj všem, holky tak dnes jsem měla rozhodující kontrolu u Dr. HcG 8, takže už během týdne kleslo skoro o 100%, podle ultrazvuku je vevnitř vše ok, i já jsem už několik dní celkově úplně v pořádku. Takže operace vyloučena a snad už se nám příště, konečně zadaří a bez nějakých potíží a se špatným koncem!❤️ Hlavně že víme, že to jde a necháme tomu zase volný průběh🥰