Ahoj všem, konečně jsme se po cca 2 letech snažení a jedné nepodařené inseminaci, dočkali pozitivního TT😍problém byl už delší dobu, že mi museli odebrat jeden vejcovod, z důvodu srůstů...podle doktorů, přirozenou cestou to nepůjde...
A, v pondělí jdu na gyndu, aby jsme si vše potvrdili a pevně věříme a doufáme, že bude vše v pořádku❤️
Člověk to musí vypustit z hlavy a ono se doopravdy poštěstí, už jsem tomu vůbec nevěřila, pak si to srovnala v hlavě a ejhle dvě //😍 všem co se taky snažíte, držím palce👍❤️
Tak bohužel holky, dnes mimčo (embrio) odešlo 😢
Druhý den po pozitivním TT, jsem měla občas slabší, nepatrné špinění, po telefonu se sestrou od gynekologa mi doporučila ať si koupím Ascorutin, to se zlepšilo a včera najednou divné bolesti, občas silné špinění a dnes ráno jsem měla na toaletním papíru takový slizký váček a krev😢k Dr.zítra půjdu podle plánu, ale bohužel bez mimča😞
neni to nejaka blbost? jako pri mimodeloznim cekat jestli to neodejde samo? vzdyt to muze prasknout a zacit krvacet do bricha...
@rwk ahoj, dnes jsem volala na výsledky a HcG mám 113...v pondělí jdu ještě na kontrolu, ultrazvuk+krev a pokud to bude stále blbé, tak nástup do nemocnice😢pochybuji, že by odešlo samo, už skoro ani nešpiním, jen trochu jako na konci MS... čekám kdy se provalim, ale už tomu nedávám vůbec naději, jsem psychicky vyřízená...
@mydlova doktor mi dělal předevčírem ultrazvuk a děloha je v normálu, na pravé straně viděl něco, dle čeho usoudil, že se může jednat o mimoděložní těhotenství, že tam je nějaký útvar (váček) dnes jsem i pochopila podle HcG, že to tak je...i TT, co jsem si naposledy dělala, tak čárka dost slábne...
Ahoj všem, holky tak dnes jsem měla rozhodující kontrolu u Dr. HcG 8, takže už během týdne kleslo skoro o 100%, podle ultrazvuku je vevnitř vše ok, i já jsem už několik dní celkově úplně v pořádku. Takže operace vyloučena a snad už se nám příště, konečně zadaří a bez nějakých potíží a se špatným koncem!❤️ Hlavně že víme, že to jde a necháme tomu zase volný průběh🥰
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
🍀🍀🍀🍀