Holky, kolikátý den po ovitrelle vam silil duch a bylo to tehu? Mam dnes 9.den po ovitrelle, takže duch na tt je nejspíš ještě způsoben injekcí
Já 7. den po Ovitrellu ducha už neměla 😊
Já podstoupila IUI v září sice neúspěšně kvůli nižší motilitě spermií, ale ovitrelle jsem na testu neměla už 9.den po ovitrellu, ale říkali mi netestovat dříve než 14.den po IUI což bylo v podstatě jedno luteální fázi mám 11 dní takže ms chodí jako hodinky ... Zkusila bych testovat obden, držím pěsti ať duch sílí
9 DPO je slabší
@klchudik presne tohle jsem slyset nechtela 😀
@kelerub děkuju 😊 kez by...
@levinstonka dekujii, ja vim, ale je to dlouhy cekani
Já jsem si v pátek píchla injekci a v pondělí dělala TT a musela jsem se hooodne snažit, abych vůbec ducha viděla (možná už to byly jenom vidiny🤣)...pak jsem si ho udělala ještě ve čtvrtek a v pátek a nic nebylo....
@kelerub myslíte, že 14 dní po píchnutí Ovitrelle bych měla ducha za TT? Píchla jsem si ji 2.10. dne 5.10.jsem se musela snažit, abych vůbec něco viděla (ducha), 8.10.a 9.10. jsem neměla už na TT vůbec nic. Včera jsem si udělala TT a byl tam slabouckej duch a dneska mám pocit, že je ten duch silnější než včera. MS mám dostat v neděli. Ale někde jsem četla, že někomu to trvá dýl. Vím, měla bych čekat do MS, ale to čekání je hrozný. Děkuji
@kelerub dokud to není evidentní, tak ty testy vyhazuju... Ale žádný příznaky právě nemám, jen občas trošku břicho jak před MS.... Mě jen právě zaráží, že 5.10.bxl po Ovitrelle duch, pak ne a teď zase jo - 2 dny před MS. Ale ptala jsem se v lékárně a ta říkala (hledala na netu) že to můžou být pozůstatky právě
@kelerub ahooj, 10.den zesilil viditelne a dnes 11. Zmizel
@31nika31 to zni dobře 😊 kez bych mela ducha aspon 😀 drzim palce
@kelerub děkuji moc☺ no já už měla biochemické těhotenství, ale to jsem tenkrat mela příznaky až v týdnu, kdy jsem měla mít MS a test mi to zjistil až 5 dní po zpoždění právě... Nicméně si udělám test i zítra ráno a v tu neděli 😃 odpoledne jsem si dělala test a duch tam prostě je 😃
"Autorka" No jestli je to Ovitrelle, tak bych radši byla bez ducha než pak zklamání 🙂 ale zatím si to úplně nepřipouštím, dokud nebude případně dalnice... Ale věřím, že když to nedopadne, tak budu právě zklamaná i tak
@31nika31 ale ovitrelle prý nefunguje tak, ze zmizi a zas se objevi 🤔 tak nebooj, tohle vypada nadejne 😊 budu teda taky doufat, ze se u me muze jeste objevit
Jaaaj, tak to je mi líto. No, ale doufat můžeme dále. Držím pěsti ať sedne to štěstí i na tebe 🍀
@kelerub je to jakoby 10dpo, tak trosicku doufam, ze se to jeste ukazat muze, ale... Nechci si delat nadeje 😊 dekuju moc!
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.