Ahoj, chci se zeptat kolik z vás má chlapečka počatého před ovulací? V mnoha diskuzích píší, že měli sex v den ovulace nebo po ovulaci a mají holčičku. Tady bych až tak problém neviděla, protože kdo je rychlejší a silnější vyhrává. Ale před ovulací jsou kluci víc v oslabení, ne? V době ovulace to vidím 50/50 , ale jak je to před ovulací? Máme dvouletou holčičku a rádi bychom zkusili pomoci bratříčkovi. Myslíte, že je blbost zkoušet to jen v den ovulace a po ní? Prosím bez rýpání. Chceme to jen zkusit, samozřejmě budeme rádi i za holčičku jen aby to bylo zdravé. Děkuji.
Říká se, že klučičí spermie jsou rychlejší, ale míň vydrží, takže zkoušet v den ovulace nebo těsně po. Ale nemám kolem sebe moc lidí, jejichž zkušenost by to potvrzovala. Přiznám se, že já bych zase moc chtěla holčičku. A protože mi obě děti vycházejí podle tabulky čínského lunárního kalendáře, tak přemýšlím, jestli to zkusit podle něj (a ještě měsíc počkat), nebo jestli je to už moc velká blbost a riskneme to. Akorát že holčičku chceme tak moc, že kluk by asi znamenal nutnost čtvrtého dítěte 😀
A neni to jedno?
1 den před ovulací - kluk
3 dny před ovulací - kluk
Tos tak. Podle mě se to takhle nedá brát. Člověk může být rád že vůbec otěhotní a všechno je v pořádku.
Taky jsme důkaz toho, že tato teorie neplatí. 🙂
2 dny před ovulací - holka, den ovulace - kluk
takovejch teorií je víc...někdo říká, že děti počatý n a lince jsou víc kluci:D
jinak podle pár případů z okolí seděla jonášova metoda početí
Ano, je to jedno. Ale proc to nezkusit. Nic nas to nestoji a nikomu neublizujeme. V nasi rodine jsou same holky, tak bychom chteli zkusit chlapecka. Navic ja mam prave v okoli dost pripadu ze jim to at uz planovane nebo jen nahodou vyslo. Z ostatnich metod mi tahle prijde nejsmyslnejsi. A kdyz se zamyslim nad lidma co znam a meli s pocetim problemy, ze si to museli planovat, tak jsou to vsichni kluci.
nejsme si jistá syn byl asi před ovulucí či v ovulaci (já jsem věděla ovulaci jen přibližně a opravdu nevím kdy přesně byl počat 🙂
Je to naopak a u nás to sedlo, při ovulaci mám i větší chuť a máme kluka a druhého chlapečka jsme čekali, u prvního to určitě sedělo, to si pamatuju, kdy jsme ho počali. Moje mamka i babička prý ví, že otěhotněly po ms, takže to sedí na holku. I kamarádům to tak vyšlo - holka a pak kluk.
v den ovulace kluk, 5 dni pred ovu holka..mne to vyslo..ale taky nevim no..uvidime ted..bude dalsi moznost 🙂
Ze snažení (tj. sexu raději i včas před ovulací) je podle mě holka. Ze sexu při ovulaci, nebo spíše nahodilého, je spíše kluk.🙂
Nám to taky vyšlo. 5 dní po ovu holka a druhý jsme chtěli taky spíš kluka, tak jsme zkusili v den ovulace a máme kluka 🙂
sex 3 dny před ovu a bude z toho holčička 🙂
Taky 3dny pred ovu a bude to holka😍
Poptala bych se na statistiky u holek po IUI, tam je to vždy na čas a kdo ví kolik kluků z toho je
Já si teda taky myslím,že jsme počali v den ovulace a máme teda kluka. Podle kalendáře to mohlo být i dva dny před a nebo 3 dny po :D ale pokud tohle teda sedí, tak v den ovulace kluk.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@mirgule my jsme pocali kluka pred ovulaci. A myslim ze na tom opravdu tak nesejde, proste je to 50/50. Ale proc to aspon nezkusit, ze jo?😉