Kolik dní po ovulaci jsem?

petulkanono
18. pro 2020

Ahoj holky, asi mooooc hloupy dotaz, ALE 7.12 jsem mela pozitivni ovu test, 8.12 uz slabl. Ovulace pry prichazi cca na druhy den od pozitivniho testu. Porad jsem to brala tak, ze byla ovu toho 7.12 takze podle toho bych byla 11 DPO, ale asi budu spise 10DPO ze? Posledni MS byla 22.11, ted by mela prijit 20.12 tj. za dva dny. Dnes byl test negativni, tak proto me to zajima, protoze 10 DPO by mohlo byt tim padem brzo na vysledky. Cca od 14. do 16. jsem mela fakt silene talmt v podbrisku, praat me boli, zaha, ktera me nikdy bepaling me Oslo, tak mam podezreni. Pres ovu jsme se snazila i denne😅 SAMOZREJME uz si pockam do nedele, ale zajima me to. Dekuji🤗

petulkanono
autor
18. pro 2020

Pardon za chyby, telefon mi to prepisuje do Nizozemstiny😂 kazdopadne tam meli byt, ze zaha ktera me nikdy nepalila me pali, prsa boli🙈

michaelarousova
18. pro 2020

@petulkanono myslim ze jsi 10dpo a to je jeste brzo☺️Kazdopadne ty priznaky jdou lehce vyvolat 😂taky mi bylo tento mesic uplne jinak a celkem mizerne a prd☺️Kazdopadne drzim palce aby to vyslo☺️

wladimira
18. pro 2020

@petulkanono máme to skoro stejně já ovulku podle apky měla 6.12 ale podle ovu testu 7.12 a jelikož ovukace proběhne do 24-48h takže to počítám od 8.12 a v neděli mi má přijít MS no ale já už začala špinit 3dny před MS 😏 jinak ty priznaky jsou celkem vsugerovane celkem těžké je poznat od opravdových příznaků ... tak držím pěsti 🍀//

kiksa22
18. pro 2020

@wladimira
@petulkanono holky já podle apky taky měla mít ovulku 6.12. testy jsem si nedělala. Zatím jsem neměla tu potřebu. Takže v neděli se to rozhodne. Já mám pravidelnou MS a očekávám to v neděli tak snad nedorazí 🙏

wladimira
18. pro 2020

@kiksa22
@michaelarousova
Nooo koukám ze jsme na tom všechny stejně 😅 tak si pak dáme vědět

kiksa22
18. pro 2020

@wladimira to určitě musíme! Letos si malá psala ježíškovi o brášku nebo segru tak snad ji to budeme moc splnit.
Tak v neděli holky. Já dnes test zkoušela a nic neukázal, ale neztrácím naději dokud nepřišla MS.

wladimira
18. pro 2020

@kiksa22 já se normálně bojím udělat test
Jo jo bylo by to hezké překvapeni pod stromečkem tak držím pěsti 🍀//

kiksa22
18. pro 2020

@wladimira taky jsem byla dnes zklamaná, vždyť hodně holek má ducha ještě před ms tak proč ne já? Ale pak si říkám holt asi to tak má být tak uvidíme kdy si k nám najde cestu.

wladimira
18. pro 2020

@kiksa22 Jj přesně jak píšeš ono to přijde jen to asi chce čas ... ale kdo vi třeba ti v neděli fakt nepřijde MS když si to vezmeš ze to není moc dnů od ovulace a to hcg má každá jinak třeba ta co má delší cykly tsk je jasný ze 2-3dny před ms má ducha někdo má ducha až po 3dnech zpoždění ...

kiksa22
18. pro 2020

@wladimira no jestli to tenhle měsíc nevyjde jdu si pro ovulační testy. Tak držím palce ať nám tenhle rok přinese aspoň něco pěkného.

michaelarousova
18. pro 2020

@wladimira prvni dite slo hned to druhy si dava sakra na cas😂 tak hodne stesti🌸

kiksa22
18. pro 2020

@michaelarousova přesně u malé to bylo hned co jsme se rozhodli, že chceme a myslela jsem,že u druhého to bude to samé a ono nic 🤣

michaelarousova
18. pro 2020

@kiksa22 ja hlavne u prvniho tehu ani nevedela ze existuje nejaka ovulace a plodny dny a buhvi co jeste😂a ted je to slozity vsechno ...ale ono to prijde☺️

lachtanice86
18. pro 2020

@petulkanono jsi max 10dpo, na test muze byt brzy. Počkej až zda vynechá ms

kiksa22
18. pro 2020

@michaelarousova přesně 🤣 to jsem nic neřešila a šlo to. A teď toho možná víme až moc proto to nejde

petulkanono
autor
18. pro 2020

Taky jsem si rikala, ze by to Byl krasny darek pod stromecek, tak si dame v nedeli vedet, sama jsem zvedava a uprimne doufaaam😁🙈

petulkanono
autor
18. pro 2020

@kiksa22 taky jsem to tak u male mela, hned prvni cyklus, 2x snazeni a uz. A ted dvakrát nic, ale to prijde🙈😃

siima12
19. pro 2020

Ahojky před chvíli jsem si dělala ovu test. Myslíte že je pozitivní? Doktorka řekla že by měla v úterý přijít.

siima12
19. pro 2020

Tady po zaschnutí myslíte že už probíhá ovulka? Nebo bude?

michaelarousova
19. pro 2020

@siima12 js bych rekla ze je pozitivni takze ovulace teprve bude☺️

siima12
19. pro 2020

@michaelarousova Děkuji 😁👍

petulkanono
autor
20. pro 2020

Tak holky, MS zatim (je rano noo😅) nikde, carku taky nevidim, aspon myslim. Pokud MS dnes neprijde, tak zitra si udelam digi test. Polis bude negativni, tak se budu modlit, at aspon MS prijde zo nejdrive, at se muzeme znova snazit. Jak jste na tom vy?🤗

cekypetra
20. pro 2020

Moc drzim palce, aby to vyslo 🍀